• 瀏覽: 74,463
  • 回覆: 343
  • 追帖: 4
去允記買冇咁嬲

必須重判貪曾收錢停起樓

人生就係數學,1+1=2,永遠不會有第2個答案,不能逃避或修改

熱賣及精選
引用:
原帖由 lctj9 於 2020-11-17 11:12 AM 發表

無出過街, 只係在屋企日日著, 屋企地板dirty...
畀你笑死

回覆 引用 TOP

係冇出過街,不過係長期室內運動場同Gym著! 一定有腳臭味!

回覆 引用 TOP

早知去鴨竂街 d 摩羅差地攤買2手野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-16 10:28 PM 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。11825625
買鞋都想貪平,當買教訓囉。

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-16 10:28 PM 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。
好新喎!

回覆 引用 TOP

人地個產品標題係100%real
即係唔會係假嘢,唔係100%新咁解,
同埋人地都畀圖指明新舊如圖,
咁你自行判斷完覺得啱先去馬,
冇得怪人喎!

回覆 引用 TOP

一定要面交

回覆 引用 TOP

引用:

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。11825625
送俾我都唔L要啦!😬

回覆 引用 TOP

引用:

樓主咁鍾意著舊鞋

回覆 引用 TOP

面交only,下次小心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 細b哥 於 2020-11-17 10:20 AM 發表

唔係全"洗",新舊如圖?賣家後面啲對話都無講全新。
唔係全洗,新舊如圖已經係重點,咁都要去就冇計

回覆 引用 TOP

$1,150 for used shoes........................

冇得怪人喎! x 2

“Stay hungry, Stay foolish”……Steve Jobs

回覆 引用 TOP

引用:

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。
最怕前主人有香港腳。

回覆 引用 TOP

特登寫唔係全洗已知乜事

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]