• 瀏覽: 74,907
  • 回覆: 346
  • 追帖: 4
近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。

我一定見面交收, check 清楚冇問題先比錢

引用:
原帖由 宇宙人m78 於 2020-11-17 03:30 AM 發表

我一定見面交收, check 清楚冇問題先比錢
因為之前有經驗係同一網站同其他賣家交收過AJ,同樣冇當面交收,貨品完好無缺。但係估唔到呢條友可以無賴到呢個地步,叫佢退錢竟然block埋我WhatsApp

撞過板先醒的

回覆 引用 TOP

硬係有人中個頭埋去🤷🏻‍♂️

回覆 引用 TOP

佢應該寫舊

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

莫講話全新定2手
用100%real 字眼去形容真系怪怪哋

唔係全"洗",新舊如圖?賣家後面啲對話都無講全新。

引用:
原帖由 細b哥 於 2020-11-17 10:20 AM 發表

唔係全"洗",新舊如圖?賣家後面啲對話都無講全新。
你講得啱人哋已經話咗新舊如圖, 佢都試穿過就好難做到一百個percent全新啦, 其實應該講99個percent新未著過出街 跟手話新舊如圖 , 面交驗貨

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-16 10:28 PM 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。
其實買咗對鞋喺手,你自己滿唔滿·意用咁嘅價錢去買

為免中伏
必定要當面交收!

+++ 以上言論, 純屬個人意見,「不喜勿插」!
+++ 對於「吹毛求疵、不友善」之發言, 一律不會作出回應 !
大陸有個閒魚賣買,新舊講明,真假都講明,價錢由相方協定,交易轉錢銀由個網hold著,冇人可以賴皮。

引用:
原帖由 bbkidd 於 16-11-2020 10:28 PM 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。11825625
其實好多賣家都誤解左咩叫全新 100%,我理解係直頭未開封,但好多賣家以為呢個解讀係無用過,無落地,無出過門口就叫全新

係呢種試過無用過情況下,我只會打 98-99% 新,因為開過試過,好似手機咁,我會講用左幾耐,幾時買,有幾多成新,全新係解未用過封條都未開,你一開過封條,話之你拎上手一分鐘

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-16 10:28 PM 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。11825625
你比網上曱甴用舊鞋呃左啦,不過舊鞋都好過拖鞋丫。

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
無出過街, 只係在屋企日日著, 屋企地板dirty...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]