• 瀏覽: 74,930
  • 回覆: 349
  • 追帖: 4
路過!雖然開頭有講係全新(可能人地定義全新即冇著過出街呢!)但後面已不斷重覆新舊如圖,而且都好多張圖比你睇喎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 -_-# 於 17-11-2020 11:28 AM 發表

咁你去鞋舖買鞋好難買到全新鞋😬
咁你上網賣嘅定義唔同
你叫佢比對新你都唔會引證到有無人試著過
但樓主係覺得你試過著過就唔好叫全新
呢個唔係我問題
咁佢覺得你試著過就算無出街著過
賣家要申報
因為買家可以有籍口壓價
但舖頭你用唔到呢招

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-16 10:28 PM 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。11825625

有陰毛?

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-16 22:28 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。
報警喇。呢啲可以追究

回覆 引用 TOP

二手三手勞就話有得炒姐!
二手有陰毛波鞋,估唔到有市有價!

回覆 引用 TOP

賣家有心玩言語偽術,唔夠眼利樓主就中招。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-17 04:31 AM 發表

因為之前有經驗係同一網站同其他賣家交收過AJ,同樣冇當面交收,貨品完好無缺。但係估唔到呢條友可以無賴到呢個地步,叫佢退錢竟然block埋我WhatsApp
100%唔係新就真

回覆 引用 TOP

無著過出街........
係佢鋪頭一日到黑比客試既display都基本可以如佢所講(無著過出街,全新) 
下次一黎叫佢影鞋底同鞋窿先呀嘛

回覆 引用 TOP

吓! 咁樣叫全新? 鞋墊上面嗰D乜嘢毛嚟架?
師兄, 點解唔直接去 New Balance 官網睇睇呢, 近呢一年, 幾個大運動牌子經常做promotion

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-17 04:31 AM 發表

因為之前有經驗係同一網站同其他賣家交收過AJ,同樣冇當面交收,貨品完好無缺。但係估唔到呢條友可以無賴到呢個地步,叫佢退錢竟然block埋我WhatsApp
呢條仆X 千元舊鞋比人

cls

回覆 引用 TOP

引用:

真係買左?千幾買二手鞋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-16 10:28 PM 發表

近期睇上左一對newbalance ML2002ra,於是就上網搜尋資料,俾我喺某一個交易網站搵到合心水價錢同尺碼。但當我收到貨品之後,簡直係嘆為觀止。呢位買家令我重新理解到100%全新嘅定義。11825625
二手鞋

月華、敏棋你們現在好嗎?

回覆 引用 TOP

其實外面新鞋賣幾錢?

擺明係呃人,一於去舉報.

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]