• 瀏覽: 9,897
  • 回覆: 87
https://www.am730.com.hk/news/娛樂/【不獲續約?】蕭徽勇為《錦繡南歌》配音或成離巢作

代表作
十八年後的終極告白 鬼仔強
降魔的2.0 黃志龍

熱賣及精選
佢做戲唔錯,有時好過啲男主角。鬼仔強做得好呀!離巢真係可惜,希望其他平台仲見到佢

算把啦! 都唔覺佢有咩演技成績

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
引用:
原帖由 清晨清涼的桌布 於 2020-11-17 09:03 PM 發表

佢做戲唔錯,有時好過啲男主角。鬼仔強做得好呀!離巢真係可惜,希望其他平台仲見到佢
岩冒起左一陣
就要離開

好可惜

呢一兩年約滿既都係高危,無線太窮,做廉價勞工或離開只能二選一

肥左咁多

tvb 有好多死肥仔,少佢一個唔少。

其實離開左會做D乜? 又會去邊?

引用:
原帖由 copypaper 於 2020-11-17 09:26 PM 發表

呢一兩年約滿既都係高危,無線太窮,做廉價勞工或離開只能二選一
令我諗起“木偶哥”!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
蕭徽勇演技勁浮誇..佢訪問自我feel良好...早走早者

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-11-17 09:26 PM 發表

肥左咁多
宜家好睇好多,可以過檔viu繼續配音同演戲

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2020-11-17 09:19 PM 發表

岩冒起左一陣
就要離開

好可惜
佢有冒起過咩自已衰演技太誇唔知

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-11-17 10:35 PM 發表

其實離開左會做D乜? 又會去邊?
唔知..何遠東d戲好佢好多

現在係瘦左嘅樣,好樣好多,可以一戰

引用:
原帖由 清晨清涼的桌布 於 2020-11-17 09:03 PM 發表

你要求好低..佢真係好..tvb怎會唔要佢...衰d講..陶呔佢好正常

主題標籤 #蕭徽勇
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]