• 瀏覽: 33,444
  • 回覆: 259
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kunggi 於 2020-11-19 11:41 AM 發表

不要以為可以冇王管,可以隨時隨便開車去珠海,事前要申請廣東公交廳行車證、驗車證…又要辦海關車輛進口證、關稅…仲有保險等等,很多要求的,而且一定不平宜。
d地產乞兒AA為咗搵食就乜都講得出㗎啦,老吹咗幾年香港單牌車可以免費任上大陸,到而家仲係初步傾緊階段,門檻條件都仲未傾掂,連條橋都未上到去,班地產乞兒就打晒飛機咁,真係笑鳩死人。呵呵呵

精選汽車
香港第四波疫情又開始啦,johnlam成年冇開過單,過完年要食屎啦,呵呵呵

第四波疫情開始,人都未通得關住,起碼又要等多一年,johnlam同harr1et食得屎了,呵呵

BANKWEST你上得去咩 我地零成本等好消息, 你呢高成本等壞消息, 唔好離開我地記住, 等收嘢啦

引用:
原帖由 32chris 於 2020-11-18 09:37 AM 發表

港車可以去珠海,但珠車就唔可以黎香港。
香港永遠都覺得自己高人一等,好快就會連人地車尾燈都見唔到。
我估只可以渣到去珠海關口停車場,無咁筍可以比你周圍去

引用:
原帖由 小魔怪 於 2020-11-20 01:23 PM 發表

我估只可以渣到去珠海關口停車場,無咁筍可以比你周圍去
係呀師兄, 楂到去停車場泊低又要轉返公交出市中心, 好麻q煩架

引用:
原帖由 BankWest 於 2020-11-20 01:26 PM 發表

係呀師兄, 楂到去停車場泊低又要轉返公交出市中心, 好麻q煩架
對於即係來回既人唔洗等金巴嘥時間,自已渣去關口泊低可能會舒服啲

被問及「港車北上」推行問題,陳帆表示,當局正與內地緊密聯繫,現仍處於磋商階段,有最終決定會適時公布。

仲係傾緊, 未有任何時間表, 加上香港又爆緊第四波疫情, 好明顯係大陸方面唔太想比太多香港低質司機楂上去
Johnlamharr1et食得屎了, 成年冇單開, 又爭人幾條貴利數, 遲下燒炭都唔掂

官方公布已很清楚BANKWEST你硬是當睇唔到或唔去相信, 你係咪唔識字, 不過點到好啦, 你KEEP住上來, 等收嘢

你正正所講就是自己SUFFER緊, 關唔通, 你都上唔到, 但要比維護, 多慘, 我地則關通, 車到, HAHAHA, 我反而想唔好咁快開, 等你又要乾納維護十年八載, 到時睇吓誰傷D

仆街地產乞兒harr1et成年冇單開, 屎都冇得食, 折墮到咁不如轉行去做洗廁所啦

笑9死人,johnlam呢條契弟又話自己一直留在深圳廣州,但11月14日又可以去到荃灣打羽毛球?地產乞兒真係吹水唔抹嘴,正仆街,呵呵

附件

74F3EE5B-6CD7-402C-8FC9-B4C7655078F3.jpeg(75.63 KB)

2020-11-20 02:28 PM

B1677729-F121-4B1C-880C-2C741F8EAE65.png(212.53 KB)

2020-11-20 02:28 PM

@johnlam12388         
快d入黎解釋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]