• 瀏覽: 11,593
  • 回覆: 64
想問大家有冇瞓過汪阿姐介紹嗰隻乳膠床褥, 好唔好?
或者介紹三千零蚊嘅床褥畀我thx

熱賣及精選
海馬牀褥夠硬,好用。

我都想買床褥, 請問海馬邊隻型號好, 乳膠定彈弓好

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-11-18 03:22 AM 發表

乳膠係冇彈弓wor....
真係想用乳膠你都識海x,
不過老老實實,
你預三千幾買張乳膠,
已經夠錢買彈弓床褥,
Airland非top model二三千都有彈弓床褥(3尺)
始創中心3/F,Airland同海x中間嗰間唔記得乜名?
彈弓床褥(3尺)早排做緊$18xx,
洗乜比咁貴用乳膠...
我未瞓過乳膠床褥都係上網睇到廣告介紹, 咁你有冇床褥可以介紹我 , 我想要四呎床褥

用緊$1500左右,用5左年無變型,舒服過之彈弓床

門市有得試,買自己舒服就得

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-11-18 04:40 AM 發表

自己舒服就得 x 2
床"肉"好個人,人人唔同feel,
推介無謂,
我新入伙全部用Airland,
之前小朋友用海馬/Serta...etc都可以。
自己試最好。
我本身都係雅蘭床褥 我自己覺得唔係咁好,有啲下墮嘅感覺 , 請問海馬床褥有冇介紹邊隻型號好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 足智彩小神童hk 於 2020-11-18 01:55 AM 發表

想問大家有冇瞓過汪阿姐介紹嗰隻乳膠床褥, 好唔好?
或者介紹三千零蚊嘅床褥畀我thx
好用,我家的海馬用了近20年,設計好特別,一邊較軟,另一邊硬身,用到咁上下可以反轉嚟訓

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2020-11-18 06:11 AM 發表

好用,我家的海馬用了近20年,設計好特別,一邊較軟,另一邊硬身,用到咁上下可以反轉嚟訓
我都係,4呎半,好用,金海馬,一邊硬,一邊冇今硬,用左廿幾年冇下墜。

金美夢都好正   實惠有!比美雅蘭貴族

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sk4598 於 2020-11-18 06:26 AM 發表

我都係,4呎半,好用,金海馬,一邊硬,一邊冇今硬,用左廿幾年冇下墜。
重點,價錢唔貴,平過其他大牌子,所謂美國牌子,大家一樣大陸造。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2020-11-18 03:34 AM 發表

海馬牀褥夠硬,好用。
海馬夠硬, 好適合腰痛人士

回覆 引用 TOP

不錯,平靚正

回覆 引用 TOP

海馬超硬健康褥正!我嗰張已經用咗15、6年仲係好堅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]