• 瀏覽: 12,550
  • 回覆: 64
平靚正

熱賣及精選
引用:
原帖由 足智彩小神童hk 於 2020-11-18 04:13 發表

我未瞓過乳膠床褥都係上網睇到廣告介紹, 咁你有冇床褥可以介紹我 , 我想要四呎床褥
你幾多個人瞓 ??大約幾重 ??
我兩公婆都係百二、三磅,都鍾意瞓比較硬身嘅床褥,廿幾年前用金美夢護脊二千幾,十年前換咗海馬三千幾;之前張金美夢瞓到後期轉身會有少少聲,而家張海馬仲正常用緊。
其實我覺得如果兩公婆都唔超過百七磅,一般床褥都會好襟用,另外保養都好重要,每三個月左右底面調吓佢,下次又左右調吓佢,等佢受力均勻啲,保持吓張床褥乾燥啲,咁一般用十零年都無乜問題。

海馬床褥的確襟瞓的

利申,我全屋都用Airland

海馬,有隻叫“海馬床褥”最好用
一係去始創,一係去西九睇
大一點
不過越賣越貴,四六尺要三千幾了

同價錢來說,乳膠的耐用度一定勝彈弓

其實如果可以。。。買張好小小,
講真。。一訓十年八年,除非平過你啲電話寬頻費。。。健康最重要

正在用緊海馬另一品牌軒琴居,好訓,用了4年,係始創中心買,上面兩個牌子都有得試,各種軟硬,亦可一張分兩邊唔同軟硬度。訓親酒店彈弓床都唔舒服,可能唔岩我。

會唔會比較熱 熱醒

我只信海馬

以前有訓過

海馬買軟硬兩用哥款👍

引用:
原帖由 足智彩小神童hk 於 2020-11-18 01:55 發表

想問大家有冇瞓過汪阿姐介紹嗰隻乳膠床褥, 好唔好?
或者介紹三千零蚊嘅床褥畀我thx
海馬硬乳膠床褥其實唔錯。

引用:
原帖由 真雀躍的回覆 於 2020-11-18 04:11 AM 發表

我都想買床褥, 請問海馬邊隻型號好, 乳膠定彈弓好
我買比工人果張係一面軟一面硬,佢話好瞓。

我用過平嗰啲,千零… 唔掂,三年左右就冧

引用:
原帖由 足智彩小神童hk 於 2020-11-18 01:55 AM 發表

非常之好

引用:
原帖由 足智彩小神童hk 於 2020-11-18 01:55 AM 發表

訓緊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]