• 瀏覽: 12,557
  • 回覆: 64
千萬不要買彈工床 訓到有聲同背病

熱賣及精選
引用:
原帖由 足智彩小神童hk 於 2020-11-18 01:55 AM 發表

想問大家有冇瞓過汪阿姐介紹嗰隻乳膠床褥, 好唔好?
或者介紹三千零蚊嘅床褥畀我thx
海馬經濟又舒服的,我有兩張床都用緊。
唔洗一定話彈弓好定乳膠好,自己親身去試下比較下,舒服便是好。

海馬是否軒琴居? 廿年前買左床褥床架都好好用,
床褥用左十幾年先換.
之後換左雅X乜鬼獨立彈簧, 五六年已經唔掂.
維修完成個尺碼竟然唔同晒, 塞唔返落床架, 吹脹.

引用:
原帖由 副見習初級新手 於 2020-11-18 07:54 AM 發表

海馬,有隻叫“海馬床褥”最好用
一係去始創,一係去西九睇
大一點
不過越賣越貴,四六尺要三千幾了

同價錢來說,乳膠的耐用度一定勝彈弓
我都覺唔錯, 不過唔知點解幾年前要換床褥時間無晒影, 唯有買第二個牌子.

獨立彈弓好, 軟硬可以自己揀

好唔掂

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-11-18 03:22 AM 發表

乳膠係冇彈弓wor....
真係想用乳膠你都識海x,
不過老老實實,
你預三千幾買張乳膠,
已經夠錢買彈弓床褥,
Airland非top model二三千都有彈弓床褥(3尺)
始創中心3/F,Airland同海x中間嗰間唔記得乜名?
彈弓床褥(3尺)早排做緊$18xx,
洗乜比咁貴用乳膠...
我瞓呢隻啊襟呀~

引用:
原帖由 足智彩小神童hk 於 2020-11-18 04:13 AM 發表

我未瞓過乳膠床褥都係上網睇到廣告介紹, 咁你有冇床褥可以介紹我 , 我想要四呎床褥
你可以去海馬門市睇吓,我覺得好好瞓因為我鍾意瞓軟淋淋的床褥。

軟好正

個人覺得乳膠比較好,彈弓用夸左在上面郁動時會有聲

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2020-11-21 08:56 AM 發表

軟好正
我鍾意訓軟淋淋啲床辱,所以揀佢因為佢襟啲。

我用左海馬健康個隻廿年、無調轉過、只係床邊有少少凹咗、還未諗住換喎

引用:
原帖由 mia20 於 2020-11-21 12:07 PM 發表

我鍾意訓軟淋淋啲床辱,所以揀佢因為佢襟啲。
識貨!買硬就唔好啦

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2020-11-21 05:21 PM 發表

識貨!買硬就唔好啦
硬床褥好難瞓,每人嘅性格唔同冇辦法。

引用:
原帖由 mia20 於 2020-11-21 05:58 PM 發表

硬床褥好難瞓,每人嘅性格唔同冇辦法。
我買錯左二張

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]