• 瀏覽: 52,269
  • 回覆: 229
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2020-11-23 10:05 AM 移動
翁美玲為情自殺

原來翁美玲男友一家都咁鍾意搵人著數.阿叔搵翁美玲著數,利用完翁美玲,搞到人地為情自殺,而翁美玲男友,而家個姪女係自己好姐妹背後插人一刀.接收視帝男友

https://www.hk01.com/知性女生/514770/翁美玲落選港姐成最美黃蓉-一代美人疑為情自殺-悲劇早有預兆

相信80後對翁美玲冇印象。
其實好多藝人都有抑鬱症,過唔到自己個關就自殺。
以前林黛29歲就自己解決了。

引用:
原帖由 ee333ee 於 2020-11-22 12:05 AM 發表

相信80後對翁美玲冇印象。
其實好多藝人都有抑鬱症,過唔到自己個關就自殺。
以前林黛29歲就自己解決了。
好可惜,翁美玲唔帶眼識人,搞到為情自殺...
翁美玲幾靚女,演技唔錯,大把前途,可惜...

引用:
原帖由 用人 於 2020-11-22 12:06 AM 發表

好可惜,翁美玲唔帶眼識人,搞到為情自殺...
翁美玲幾靚女,演技唔錯,大把前途,可惜...
mytv睇過佢啲劇,以今日嚟講,演技麻麻,好作狀。

一D唔同情, 佢係英國已經成日玩自殺. 
自殺前打電話比周世龍, 以為會去救佢, 點知冇.  

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-11-22 12:22 AM 發表

一D唔同情, 佢係英國已經成日玩自殺. 
自殺前打電話比周世龍, 以為會去救佢, 點知冇.  
咁你點睇湯氏一家

呢個世界就係咁,好人冇好報,好似翁美玲

印象中佢黃蓉已到頂峰, 之後仲做到大茄(楚河漢界).

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-11-22 12:58 AM 發表

佢80年代一線花旦,同三哥好鬼老友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 用人 於 2020-11-22 12:55 AM 發表

呢個世界就係咁,好人冇好報,好似翁美玲
唔關好唔好人事, 係自殺唔係謀殺.

引用:
原帖由 用人 於 2020-11-22 12:49 AM 發表

咁你點睇湯氏一家
冇感覺, 當年資訊唔發達. 冇人知內情. 湯話佢地已經分手.
佢打電話比周世龍唔係比湯.
成日玩自殺, 得狼來了既結局.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-11-22 12:59 AM 發表

因為死得突然, 所以先成為話題. 而家隨便死一個男女主角都會好哄動, 之後會比人特別懷念.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-11-22 01:40 AM 發表

冇感覺, 當年資訊唔發達. 冇人知內情. 湯話佢地已經分手.
佢打電話比周世龍唔係比湯.
成日玩自殺, 得狼來了既結局.
湯都唔好人,翁美玲死左,佢講咩都得啦...
我唔係啲白痴網友,我會分析

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2020-11-22 01:38 AM 發表

唔關好唔好人事, 係自殺唔係謀殺.
果個年代比較保守,啲女仔同男友上床以為可以,點知比人飛左,結果睇唔開咪自殺囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]