• 瀏覽: 14,127
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 s336990 於 2020-11-30 08:42 PM 發表

會中計嘅都係衰喺貪字上面
小甜甜可能貪長命或生兒育女,而呢條友呃嘅人係貪錢
一貪,就迷失理智
我又唔認為佢呃喎, 佢氹得小甜甜歡心,有回報是合理!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-11-30 08:46 PM 發表

我又唔認為佢呃喎, 佢氹得小甜甜歡心,有回報是合理!
如果只係tum開心,小甜甜未必會支付咁高報酬過佢
咁多出部份就係呃

況且你嘅講法亦有問題,如果咁講
我 所指嗰單case,佢俾咗期望班人,又係唔係應份去收取金錢及免費服務,唔算呃呢?

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2020-11-30 08:57 PM 發表

如果只係tum開心,小甜甜未必會支付咁高報酬過佢
咁多出部份就係呃

況且你嘅講法亦有問題,如果咁講
我 所指嗰單case,佢俾咗期望班人,又係唔係應份去收取金錢及免費服務,唔算呃呢?
人哋係真愛,至少 對小甜甜黎講佢係真愛,比錢 多少 係相對不同人啫, 如果我有二千億,比20億一個自己喜歡嘅人,有咩問題? 你又知 小甜甜 得唔到 佢既愛?

我只可以說,小甜甜從來冇比錢任何人 包括親人, 但就比左 20億 神棍聰, 至少證明 小甜甜愛佢,甚至比哂D錢佢都係正常!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-11-30 09:56 PM 發表

人哋係真愛,至少 對小甜甜黎講佢係真愛,比錢 多少 係相對不同人啫, 如果我有二千億,比20億一個自己喜歡嘅人,有咩問題? 你又知 小甜甜 得唔到 佢既愛?

我只可以說,小甜甜從來冇比錢任何人 包括親人, 但就比左 20億 神棍聰, 至少證明 小甜甜愛佢,甚至比哂D錢佢都係正常!
以小甜甜過去嘅表現
唔認為會為咗所謂嘅愛,特別系擺明呃嘅愛,而支付咁多錢
反而根本系睇在距怪力亂神,施術等,呢啲咁嘅嘢而畀錢
有錢佬好多都好孤寒,小甜甜同佢老公更加出名孤寒
唔認為佢會衰喺陳振聰手上

(跌壞咗原本部電話,用大陸機,只能出簡體)

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2020-11-30 10:38 PM 發表

以小甜甜過去嘅表現
唔認為會為咗所謂嘅愛,特別系擺明呃嘅愛,而支付咁多錢
反而根本系睇在距怪力亂神,施術等,呢啲咁嘅嘢而畀錢
有錢佬好多都好孤寒,小甜甜同佢老公更加出名孤寒
唔認為佢會衰喺陳振聰手上

(跌壞咗原本部電話,用大陸機,只能出簡體)
果幾億冇可能係呃返黎, 確實係比佢做生意搵錢,這不是短時間, 神棍聰 更加 用錢買殼上市, 小甜甜 佢唔會容易比人呃,亦唔係易呃既人。

你只是不認識佢地。

回覆 引用 TOP

有 劉公子 李公子 郭公子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s336990 於 2020-11-30 08:37 PM 發表

係呀,推測47以上
47開始老啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]