• 瀏覽: 14,157
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
亞黃屍鋒唔夠廿八歲添,唔知算唔算呢?
坐擁豪宅,得閒山頂放狗。
呢啲生活唔難㗎!
賣港咪得囉。

見過1998年中學畢至今一份工都未近過,會考科科U,識字少,一篇50字以上嘅文睇唔明

靠到處用怪力亂神照片及影像去呃神騙鬼
呃錢、呃住、呃飲、呃食、呃免費私家車接載、呃免費勞動力……

啲相及影像係條女識發光,佢就攞住呢啲才料向人“兜售”話自己識法術、已向條女下咗蠱及邪術,就嚟將條女收服做奴隸、就可以靠條女食飯,叫啲人「投資入股」
就咁樣自98年至今不停轉換地點、不停呃新血科水
直至近年才開始呃唔郁
兩年前呃唔到免費住宿,最近呃唔到更多嘢,但仍呃到免費勞動力

始終又貪、又蠢、又衰嘅人唔少

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
你以為咁好好?
到有一日佢要出來打工,就會發覺脫晒軌脫晒節,要追返都要相當時間。

幣少連大學都未讀過,咪一樣。
識得偷呃拐騙一樣可以唔使做。

回覆 引用 TOP

財務自由

哈素賓基個名咁長, 個 Shoulder 冇返咁橫都印唔晒個名
防守球員犯左腦筋上既錯誤
嘩!睇呢場波就興奮過食興奮劑  
呢球波拉得咁行唔係用腳背,係用腳既肉心呀
哎o也!倒卦鳩勾!
引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-23 08:09 AM 發表

訓到九更天落一落舖頭 坐幾個字就走頭幾爽呀
要落舖頭就折墮囉,連舖頭都唔使落咪更啱樓主。
有報導青年坐擁巨額遺產,因不事生產最終流落街頭。
一樣係唔使做。

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-23 07:35 AM 發表

我識佢老豆佢老豆開餐廳 買埋樓俾個仔每月零用錢兩萬五 佢老豆話佢仲後生邊使咁快出泥打工 玩多D先喎點解我冇咁既老豆
你盜妓咩李宅懼哨牙街幾十歲人都唔洗打公喎

見過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-23 08:28 AM 發表

同區行五分鐘就到舖頭
唔哪係呀,堂堂太子爺要行五分鐘。
佢老豆玩整蠱呀!
如果樓主係嗰位太子爺應該要屌佢老豆:無本事就咪撚生啦。

回覆 引用 TOP

老豆有錢!!洗乜做架?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]