• 瀏覽: 3,932
  • 回覆: 23
始終未係季後賽相遇
都仲係難講湖人會唔會贏到快艇 
快艇今季多咗 Ibaka, 而且組軍尚未完成
最緊要都係兩大主將今季可唔可以培養到化學作用

好偏頗,
不值參考,
兩隊轉會都做得唔錯,
都係各取所需

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bobic 於 2020-11-23 05:50 PM 發表

始終未係季後賽相遇
都仲係難講湖人會唔會贏到快艇 
快艇今季多咗 Ibaka, 而且組軍尚未完成
最緊要都係兩大主將今季可唔可以培養到化學作用
人地對面champ都攞埋,快艇兩大主將今季仲係"可唔可以"培養到化學作用

快艇最大問題係冇一套戰術!!誰是場上大佬??分工唔清晰!

KL 又要load management

PG 唔係大佬角式

Morris 只係搵水..

Beverly 想做大佬但冇人服!!

幾粒星但一盤散沙,冇化學作用!!

Harrell 走埋,連後備孖寶組合都冇埋!

艇仔班底冇得7788!!

再下年, KL,PG 同時滿約....又重建了!!

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yelawolf 於 2020-11-23 06:07 PM 發表

人地對面champ都攞埋,快艇兩大主將今季仲係"可唔可以"培養到化學作用
係咁架啦
望吓新一季
都搵唔到邊隊可以威脅到湖人
得返快艇仲可以幻想一下嘛

回覆 引用 TOP

多了Ibaka

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-11-24 10:27 AM 發表

多了Ibaka
問題依然是無PG無組織

回覆 引用 TOP

Clippers 係有人才的, 好勁添, 不過, 佢地組唔到一隊波出嚟, 好似一盤散沙咁, 除非Kawhi 肯高調D, 或許有幫助

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2020-11-24 02:38 PM 發表

Clippers 係有人才的, 好勁添, 不過, 佢地組唔到一隊波出嚟, 好似一盤散沙咁, 除非Kawhi 肯高調D, 或許有幫助
仲有個教練係lue
只會23戰術
累死可愛bb了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yelawolf 於 2020-11-23 05:06 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=oFL1EXvLzKY
兩隊轉會都做得唔錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanwind 於 2020-11-24 06:13 PM 發表

仲有個教練係lue
只會23戰術
累死可愛bb了
Lue 做教練反而會簡單D, Kawhi, PG, Williams 絶對有經驗係冇教練情況下打好波, 有機會會好似LBJ 係 Cavaliers 嗰陣咁

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2020-11-25 12:05 PM 發表

Lue 做教練反而會簡單D, Kawhi, PG, Williams 絶對有經驗係冇教練情況下打好波, 有機會會好似LBJ 係 Cavaliers 嗰陣咁
Lue根本無戰術可言
這三人也不像James自帶體系
只會變回去年各自為戰

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]