• 瀏覽: 2,877
  • 回覆: 104
巴塞隆拿球星美斯未有隨隊於歐聯出征基輔戴拿模,教練朗奴高文指他需要休息。

周二巴塞隆拿將於歐聯分組賽G組作客基輔戴拿模,不過朗奴高文卻未有選入美斯(Lionel Messi)於大軍名單,全隊只有19名球員出征基輔。 除了美斯,高文亦未有挑選中場法基迪莊,高文便指是時候讓他們休息一會:「我們有很多球員因為傷病而缺陣,不過我們都不會讓美斯和法基迪莊上場,因為現時我們在歐聯有9分的領先優勢。」 高文補充說:「這2名球員需要休息,因為他們踢了很多比賽,我們認為這是休息的好時機。」美斯於開季至今只缺陣了巴塞45分鐘的比賽,他於上星期阿根廷對秘魯的世盃外亦有踢足。 另外,上場西甲對馬德里體育會時勇戰受傷的碧基,證實內側韌帶有三級扭傷,其前十字韌帶亦部份受傷。

梅西場場行行企企唔跑又無表現勁低分,可以有幾攰

唔好搵籍口啦,一場甩23腳波倒退晒就排靴算啦,費事再累人累物喇

https://hk.sports.yahoo.com/news/美斯避戰歐聯-高文-佢太攰-141428815.html

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-11-23 10:39 PM 發表

巴塞隆拿球星美斯未有隨隊於歐聯出征基輔戴拿模,教練朗奴高文指他需要休息。

周二巴塞隆拿將於歐聯分組賽G組作客基輔戴拿模,不過朗奴高文卻未有選入美斯(Lionel Messi)於大軍名單,全隊只有19名球員出征基輔。 除了美斯,高文亦未有挑選中場法基迪莊,高文便指是時候讓他們休息一會:「我們有很多球員因為傷病而缺陣,不過我們都不會讓美斯和法基迪莊上場,因為現時我們在歐聯有9分的領先優勢。」 高 ...
發達啦今次,巴塞其他球員發達啦
大家終於可以開開心心咁團結踢返場波,唔駛睇人面色,可以隨心所欲
斯斯在場邊,隊友龍咁堅
斯斯又在場邊,隊友意志超堅

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2020-11-23 11:15 PM 發表

發達啦今次,巴塞其他球員發達啦
大家終於可以開開心心咁團結踢返場波,唔駛睇人面色,可以隨心所欲
斯斯在場邊,隊友龍咁堅
斯斯又在場邊,隊友意志超堅
梅西無得跟去直頭唔係場邊,而係電視機邊

回覆 引用 TOP

高文又嫌棄梅西累輸波
唔帶佢去踢歐聯

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土

回覆 引用 TOP

高文仲可唔可以捱到季尾

梅西在場邊,隊友龍咁堅

隊友終於可以大踢開心足球

引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2020-11-24 12:42 PM 發表

梅西在場邊,隊友龍咁堅

隊友終於可以大踢開心足球
無錯,個個踢番自己嘅足球就係開心

梅西:
引用:
原帖由 天天在觀目 於 2020-11-24 12:36 PM 發表

高文仲可唔可以捱到季尾
支持永續高文

梅西:

回覆 引用 TOP

尼埸巴塞大炒格;高文高招

我先係正貨爸爸....夢想做...
但做到了又如何,又係一剎那的光輝....

引用:
原帖由 我的仔仔叫穎穎 於 2020-11-24 02:15 PM 發表

尼埸巴塞大炒格;高文高招
詐稱梅西太攰,實際係放棄件無作用的

回覆 引用 TOP

真係睇見都辛苦
我指終於有得抖吓嘅美斯

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2020-11-24 03:37 PM 發表

真係睇見都辛苦
我指終於有得抖吓嘅美斯
梅西今季成日抖啦,場場無表現只識插水入12碼
應該加大訓練量,一日跑1億公里,頂1億次頭槌,做完先有野食
球技跌晒唔練點得

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2020-11-24 03:37 PM 發表

真係睇見都辛苦
我指終於有得抖吓嘅美斯
表現差無得出就話唞下
唔怪得梅西去國米都叫唞下啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]