• 瀏覽: 4,161
  • 回覆: 49
利物浦太可怕 D人好天真以為佢地無左雲迪克 阿諾同高美斯就玩完 點知轉個頭就入李城3粒比你睇 前邊個三個以前已經好勁 今季多個祖達輪換仲勁

熱刺擺脫左哈里簡尼依賴症 以前佢比人MARK死左 熱刺威力大減 現在佢MARK死時仲有個韓孫 係曼聯個場刷完後現時英超助攻王係哈尼簡尼 後防感覺上也比上季穩陣左 由其是右閘位置

其餘兩個位置預計係車路士 , 曼聯同曼城之爭 其中曼城係最危 條鋒線唔買個神鋒真係等死  車仔無咩大風大浪 前四肯定無問題 曼聯解決到普巴問題將實力大增。

降班好明顯 富咸 西布朗 鍚菲聯

始終無咗大力臣,無論洛思素定係當比利都做唔到替補

引用:
原帖由 ballsuperball 於 2020-11-24 09:23 AM 發表

始終無咗大力臣,無論洛思素定係當比利都做唔到替補
其實現在熱刺係摩佬個陣打法已轉哂 你見佢連阿里都唔用就知 就好似返返去十幾年前佢初初黎英超個陣的車路士 哈里簡尼就係杜奧巴 , 左右兩邊Bergwijn同SON就係以前兩隻快馬杜夫同洛賓 實際攻係呢三個KEYMAN  中場配三個工兵 無野勁 但勝在跑得體能夠 後防穩穩陣陣 你攻佢唔入佢坐底一分 入一球後開始煲粥 從觀賞角度可能唔好睇 但唔經唔覺已經4連勝

買個又硬又黑既防中同中堅,就會變左以前既車仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2020-11-24 09:36 AM 發表

其實現在熱刺係摩佬個陣打法已轉哂 你見佢連阿里都唔用就知 就好似返返去十幾年前佢初初黎英超個陣的車路士 哈里簡尼就係杜奧巴 , 左右兩邊Bergwijn同SON就係以前兩隻快馬杜夫同洛賓 實際攻係呢三個KEYMAN  中場配三個工兵 無野勁 但勝在跑得體能夠 後防穩穩陣陣 你攻佢唔入佢坐底一分 入一球後開始煲粥 從觀賞角度可能唔好睇 但唔經唔覺已經4連勝
你這個留言很好     我按了支持

回覆 引用 TOP

熱刺間中會自爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2020-11-24 09:36 AM 發表

Bergwijn踢球有些獨   如果能夠改正   將大有可為
Lo Celso以及Lamela越來越上力   對於熱刺而言相當有助益 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2020-11-24 09:20 AM 發表

利物浦太可怕 D人好天真以為佢地無左雲迪克 阿諾同高美斯就玩完 點知轉個頭就入李城3粒比你睇 前邊個三個以前已經好勁 今季多個祖達輪換仲勁

熱刺擺脫左哈里簡尼依賴症 以前佢比人MARK死左 熱刺威力大減 現在佢MARK死時仲有個韓孫 係曼聯個場刷完後現時英超助攻王係哈尼簡尼 後防感覺上也比上季穩陣左 由其是右閘位置

其餘兩個位置預計係車路士 , 曼聯同曼城之爭 其中曼城係最危 條鋒線唔 ...
這是我跟香討一位女阿迷所說的話

現在回過頭來看    還好當初摩連奴沒有過去西阿做報到
否則   你的Daddy   你個Daddy  他在西阿奴的處境與待遇
將會跟我以及奧斯爾相同   被西阿奴迷們集體網絡霸凌   凌虐致死 !

回覆 引用 TOP

未開季我已經話熱刺今年爭冠,嗰陣連摩粉&剌迷都以為我講笑

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

熱刺替補太弱了,傷一兩個就玩完,都是車利之爭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2020-11-24 09:20 AM 發表

其餘兩個位置預計係車路士 , 曼聯同曼城之爭 其中曼城係最危 條鋒線唔 ...
你怎麼看待法比說的這個 ?   說的這些話 ?
如何看待 ?

法比加斯建議阿迪達:請學習摩連奴,務實一些!

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29541548

回覆 引用 TOP

熱剌英超冠軍11倍時已重注,等收錢

熱刺下半季會呈現更多摩連奴風格例如1:0僅勝戰果

引用:
原帖由 天天在觀目 於 2020-11-24 11:09 AM 發表

熱刺下半季會呈現更多摩連奴風格例如1:0僅勝戰果
或者2:1

回覆 引用 TOP

熱刺又打返起

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]