• 瀏覽: 16,824
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
今日睇訪問,軟飯豪,黃智雯,馬腳明.
人地恭喜佢新婚.
軟飯豪串黃智雯拋頭露面,又低胸又高衩.
你講呢D說話,抱住咩心態先?
好唔尊重人囉.
呢壇野,明串,捉到食軟飯機會,放膽串D女同事.
好痴線.
https://www.youtube.com/watch?v=VosEO7BvpY8

引用:
原帖由 無上帝 於 2020-11-27 01:19 AM 發表

今日睇訪問,軟飯豪,黃智雯,馬腳明.
人地恭喜佢新婚.
軟飯豪串黃智雯拋頭露面,又低胸又高衩.
你講呢D說話,抱住咩心態先?
好唔尊重人囉.
呢壇野,明串,捉到食軟飯機會,放膽串D女同事.
好痴線.
咁軟飯豪好兄弟軟飯明有冇幫手串MANDY , 軟飯豪同軟飯明兩條靠使女人錢軟飯好兄弟咪係今日嘅訪問聯手夾攻MANDY

引用:
原帖由 用人 於 2020-11-27 01:32 AM 發表

咁軟飯豪好兄弟軟飯明有冇幫手串MANDY , 軟飯豪同軟飯明兩條靠使女人錢軟飯好兄弟咪係今日嘅訪問聯手夾攻MANDY
無留意馬腳明,唔會對馬腳明抱任何期望.

提示: 違規內容已被屏蔽
原來唔只我一個覺得佢有問題,尋日睇娛樂新聞台個訪問都覺得唔妥。
黃智雯話大家一齊成長,一齊喺呢間公司大家都好努力,見到佢而家咁樣都有啲感動類似啲咁嘅說話啦。
點知袁偉豪嘅回應係問佢有冇後悔當初唔努力啲?
人哋戥你開心你就九唔搭八。傻咗?

回覆 引用 TOP

我也覺得很有問題,我聽到都呆了。他的女同事們真慘。

我都覺得佢心態有問題,勁大男人,前日訪問佢 佢話終於可以一個人搵錢兩個人洗,即係佢expect佢老婆年紀輕輕退休,好彩佢老婆本身有錢姐,如果吾係,咁後生就結左婚吾打工,第時如果離婚就冇生存能力

擺明串智雯嫁唔出

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2020-11-27 08:20 AM 發表

擺明串智雯嫁唔出
無身家,個樣又麻麻,好難搵到靚仔

引用:
原帖由 無上帝 於 2020-11-27 01:41 AM 發表

無留意馬腳明,唔會對馬腳明抱任何期望.
馬明好似話黃智雯要出嚟跳艷舞。唔知有冇聽錯……我諗佢冇心嘅……

讓情人離不開您..最好的方法..寵壞情人..
我諗佢哋好熟講下笑姐,又唔洗咁認真。

引用:
原帖由 用人 於 2020-11-27 01:32 AM 發表

咁軟飯燒呢?😋

回覆 引用 TOP

宣傳活動

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]