• 瀏覽: 15,411
  • 回覆: 283
  • 追帖: 6
張子岱分析阿根廷梅西不稱職做球王
https://youtu.be/UgwtDIsoMGc進入香討影片區

我先係正貨爸爸....夢想做...
但做到了又如何,又係一剎那的光輝....

分析梅西三個重點
不回防
不能協調
無領軍能力

從來只有香討小朋友認梅西係球王!

好笑~即係陳百祥話李安納度唔識做戲一樣

引用:
原帖由 言論自由 於 2020-11-27 01:49 PM 發表

當年老馬入過巴塞;其實可以做得更光芒;但選擇單人匹馬去拿玻里;仲拿冠軍!

引用:
原帖由 言論自由 於 2020-11-27 01:49 PM 發表

梅西拍埋去真係對足球對老馬一種侮辱

引用:
原帖由 messissem 於 2020-11-27 01:52 PM 發表

張子岱仲可唔可以捱夜睇波都成問題啦

引用:
原帖由 messissem 於 2020-11-27 01:52 PM 發表

如果你打電話比梅西:叫佢單人匹馬去二線隊;例子:列其美;馬查;老馬……等;帶領球隊先!

一個好例子;08至13年的巴塞我除時我可數哂所有梅西靠痴隊友;但老馬去拿玻里;列基美去潛艇;你數到多少隊友?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-11-27 01:53 PM 發表

你得佢唔得,你比佢識波
岩聽嗎

引用:
原帖由 我的仔仔叫穎穎 於 2020-11-27 01:58 PM 發表

一個好例子;08至13年的巴塞我除時我可數哂所有梅西靠痴隊友;但老馬去拿玻里;列基美去潛艇;你數到多少隊友?
列基美係球王嗎?

引用:
原帖由 我的仔仔叫穎穎 於 2020-11-27 01:55 PM 發表

如果你打電話比梅西:叫佢單人匹馬去二線隊;例子:列其美;馬查;老馬……等;帶領球隊先!
你認錯人~有美斯電話果個唔係我~
你搵呢度另一位高人啦~

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-11-27 02:00 PM 發表

列基美係球王嗎?
不是;是阿根廷隊長

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-11-27 01:53 PM 發表

捱唔捱夜同梅西偽球王有咩關係?

回覆 引用 TOP

引用:

之前話佢揸的士,好果係夜更,應該捱夜無難度.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]