• 瀏覽: 1,496
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
路經北角一足面入去嘆個下午茶先!😋 $35有超厚切炸雞扒啖啖肉!🍗 加埋炒麵同紅豆冰好味勁滿足!💯 不過重點係...呢位經理對員工同客人尤其是長者超超超細心有禮貌!🥰👍👍👍 人又高大靚仔做男朋友老公一流呀!

熱賣及精選
唔錯份量足,切開件扒緑色乜嘢嚟?你讚得靚仔咁好,佢一定對得你好呢

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2020-11-27 05:01 PM 發表

唔錯份量足,切開件扒緑色乜嘢嚟?你讚得靚仔咁好,佢一定對得你好呢
綠色係陰影加手機自動調色咋!你唔信去一次包你想要做男朋友呀!

æ­£

æ­£

好味

去食麵變相睇,想見佢一麵🍲

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-11-27 04:34 PM 發表

路經北角一足面入去嘆個下午茶先!😋 $35有超厚切炸雞扒啖啖肉!🍗 加埋炒麵同紅豆冰好味勁滿足!💯 不過重點係...呢位經理對員工同客人尤其是長者超超超細心有禮貌!🥰👍👍👍 人又高大靚仔做男朋友老公一流呀!
北角近邊一度呀?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2020-11-27 10:54 PM 發表

北角近邊一度呀?
近地鐵站出口!

引用:
原帖由 高山少年 於 2020-11-27 10:39 PM 發表

美食+美男,女士的至愛
可能遇到好姻緣㗎!

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2020-11-27 04:34 PM 發表

路經北角一足面入去嘆個下午茶先!😋 $35有超厚切炸雞扒啖啖肉!🍗 加埋炒麵同紅豆冰好味勁滿足!💯 不過重點係...呢位經理對員工同客人尤其是長者超超超細心有禮貌!🥰👍👍👍 人又高大靚仔做男朋友老公一流呀!11858017 11858018 11858019 11858020 11858021 11858022 11858023
豬豬師兄,相入邊個個呀?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
引用:
原帖由 叉燒撈丁 於 2020-11-27 10:52 PM 發表

去食麵變相睇,想見佢一麵🍲
快D去speed dating啦!

$35 又吾貴

好抵呀$35~~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]