• 瀏覽: 1,736
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
之前做開29年五星級酒店,而家疫情關係,好多唔請人,佢見過財務公司,$5000底薪加傭,見過地產公司,$7000底薪加傭,我覺得好難先搵到佣金,意大利餐廳,senior supervisor $20000,究竟揀邊份好

財務公司就唔做啦,地產公司或意大利餐廳揀一份。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lemontea18 於 2020-11-27 08:19 PM 發表

之前做開29年五星級酒店,而家疫情關係,好多唔請人,佢見過財務公司,$5000底薪加傭,見過地產公司,$7000底薪加傭,我覺得好難先搵到佣金,意大利餐廳,senior supervisor $20000,究竟揀邊份好
意大利餐廳for sure

回覆 引用 TOP

意大利

引用:
原帖由 lemontea18 於 2020-11-27 08:19 PM 發表

意大利餐廳,senior supervisor $20000。妳以前做過酒店的有經驗,肯定做同酒店相關的容易人手。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LU001 於 2020-11-28 06:47 PM 發表

意大利
最緊要可比你日日爆石上鄉土?

回覆 引用 TOP

財務/地產都唔好啦,你都成五張野,人地幫襯都搵個後生女職員啦,唔通搵個阿婆/阿叔?

引用:
原帖由 hello179 於 2020-11-30 01:30 PM 發表

財務/地產都唔好啦,你都成五張野,人地幫襯都搵個後生女職員啦,唔通搵個阿婆/阿叔?
我年紀邊有咁老呀,外型都唔似啦

回覆 引用 TOP

引用:

講明實請?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]