• 瀏覽: 4,046
  • 回覆: 274
  • 追帖: 1
叫雞叫甘耐,終於叫到悶晒,今舖決定食奸毛豬。奸毛豬既好處係香料味會掩過一切味道,食既都係香料既香味。。。。

呢間出名係白咖哩(以前食過),係我眼中普通貨色。。。。然後長時間冇再過來,今次竟然意外發現有黃咖哩,即刻點來試味。。。。我鍾意黃咖哩多過白咖哩,因為黃咖哩惹味好多

點餐飲時有少少忐忑,因為驚冇得特製自己最喜愛既味道,一按入去,即刻發現有多項貼心既選擇。。。。我終於可以開懷暢飲鳥

我剔左走冰,送上時真既一粒冰都冇,呢d值得讚,其實好多餐廳都會屈你少冰,結果送上來就一大抽冰,少冰到你眼都突呢間餐廳呢方面真係做到童叟無欺。。。。

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-11-28 02:07 AM 發表

叫雞叫甘耐,終於叫到悶晒,今舖決定食奸毛豬。奸毛豬既好處係香料味會掩過一切味道,食既都係香料既香味。。。。

我剔左走冰,送上時真既一粒冰都冇,呢d值得讚,其實好多餐廳都會屈你少冰,結果送上來就一大抽冰,少冰到你眼都突呢間餐廳 ...
唔錯

一條冷去旅行 I am a solo backpacker
引用:
原帖由 薏米水 於 2020-11-28 02:08 AM 發表

唔錯
水水,謝謝你

柄你

回覆 引用 TOP

幾好咁

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-11-28 02:07 AM 發表

呢間出名係白咖哩(以前食過),係我眼中普通貨色。。。。然後長時間冇再過來,今次竟然意外發現有黃咖哩,即刻點來試味。。。。我鍾意黃咖哩多過白咖哩,因為黃咖哩惹味好多

點餐飲時有少少忐 ...
識食一定食黃咖哩,
黃咖哩有黃薑粉,降血糖、降血壓、調節免疫、抗癌、減肥,抗炎,抗氧化,能醫百病。

凝望着你
引用:

我剔左走冰,送上時真既一粒冰都冇,呢d值得讚,其實好多餐廳都會屈你少冰,結果送上來就一大抽冰,少冰到你眼都突呢間餐廳 ...
🍋茶走🧊⋯咪越飲越暖暖在心頭手中

呢間直係十幾年冇去過
以前中學成日食
因為有現金券回

奸毛豬,正

引用:
原帖由 陰陽眼 於 2020-11-28 03:39 AM 發表

識食一定食黃咖哩,
黃咖哩有黃薑粉,降血糖、降血壓、調節免疫、抗癌、減肥,抗炎,抗氧化,能醫百病。
似乎只是虛談並冇實質根據你見天竺國千幻人染疫就知

引用:

又炸G又🐷扒妳都好肥膩

引用:
原帖由 低能的你 於 28-11-2020 02:07 AM 發表

豬扒,有冇豬扒味?

呢間好耐冇去食啦

好似可以喎

引用:
原帖由 velocirapta 於 2020-11-28 02:14 AM 發表

幾好咁
ok,因為個豬嫩滑,5會鞋霎霎

柄你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陰陽眼 於 2020-11-28 03:39 AM 發表

識食一定食黃咖哩,
知道,我好似去睇醫生,醫生俾既專業意見

柄你

回覆 引用 TOP

主題標籤 #咖哩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]