• 瀏覽: 32,184
  • 回覆: 211
  • 追帖: 3
就係犯規, 例如從後飛剷, 向上踢腳, 踢上身, 出手, 甚至叉頸, 片段末端是畢爾包屠夫佳高查從後飛剷既收山腳......所謂前人種因後人享果, 今時今日既球星, 要多得80年代以前既前輩有這等粗暴對待, 才有保護球員球例出現.

https://www.youtube.com/watch?v=E73caWunOVE進入香討影片區

犯規

回覆 引用 TOP

馬勒當拿當年星味十足!

佢成日跌,睇完比較欣賞大
哨,追都追吾到佢,點踢佢

美斯仲勁,d 後衛想犯規都黎唔切,
因為美斯係你犯規之前,已經扭過左你.

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2020-11-28 04:24 PM 發表

美斯仲勁,d 後衛想犯規都黎唔切,
因為美斯係你犯規之前,已經扭過左你.
唔會啦
梅西會係人地犯規前就痛苦倒地

引用:
原帖由 辣雞梅西—19 於 2020-11-28 04:31 PM 發表

唔會啦
呢樣真

引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2020-11-28 04:36 PM 發表

呢樣真
比氣功震傷
痛苦倒地都正常

老實講以前D 人個個標波皇帝, 即係打pes按住個口同X既新仔咁 唔好話梅西, 林伯都過到人, 運動只會越來越強, 睇世界記錄不斷被破就知道, 只係足球冇一個標準, 當然古人總係被吹大, 以前個個都戴志偉, 廿年後歐沖都會係球王

引用:
原帖由 香煎綠色的水樽 於 2020-11-28 04:42 PM 發表

老實講以前D 人個個標波皇帝, 即係打pes按住個口同X既新仔咁 唔好話梅西, 林伯都過到人, 運動只會越來越強, 睇世界記錄不斷被破就知道, 只係足球冇一個標準, 當然古人總係被吹大, 以前個個都戴志偉, 廿年後歐沖都會係球王
如果美斯同馬勒當年係同時期出道
相信馬勒當拿未必入到國家隊
就算入到 都係打後備具多

比著依家,腳腳都俾得紅牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 辣雞梅西—19 於 2020-11-28 04:31 PM 發表

唔會啦
阿梅嘅絶技就等同機舖打gvg咁有啲人鐘意玩後手,佢就係咁等你出腳先懟埋去你到

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-11-28 05:33 PM 發表

阿梅嘅絶技就等同機舖打gvg咁有啲人鐘意玩後手,佢就係咁等你出腳先懟埋去你到
拿玻里體驗過啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]