• 瀏覽: 32,190
  • 回覆: 211
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 05:36 PM 發表

你都on9,係依家球例保護球員做到好足,好似呢D咁,係現今足球己經好少見,但係老馬年代,係司空見慣,球證可以完全冇反應,要攔你,真係咁難咩?係要諗下,你要孭幾多張黃牌?好似呢球,現今足球係可以直紅,但老馬係經常咁樣受人招呼。
即係你認同老馬速度不及美斯

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 01:42 PM 發表

如果梅西生於老馬年代,25碎仲未掛靴算佢好野,老馬比人踢到飛起,球証可以無動於衷,想想現在既梅西幾咁幸福,郁D就黃甚至紅,仲有,以前係冇從後攔截呢D判罰架。
咁又唔關事,唔同年代好難代入。

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 05:42 PM 發表

老馬世界盃一冠一亞,去拿玻里前排名第八,老馬黎到,即時,季軍,冠軍,亞軍,亞軍,冠軍,季軍,老馬走人,拿玻里跌番落第八。
咁既數據,你同我講呢D。
低級養老聯賽數據不值一提
美斯一去巴塞
就西甲 歐聯 6冠皇 91球
邊個勁d 相信唔使我講

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2020-11-28 05:45 PM 發表

美斯一去巴塞
邊個勁d 相信唔使我講
當年意甲係全世界最頂級聯賽,所有最有名氣嘅球員都會去意甲踢波。

The backhand makes him different; his mentality makes him special.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 01:42 PM 發表

如果梅西生於老馬年代,25碎仲未掛靴算佢好野,老馬比人踢到飛起,球証可以無動於衷,想想現在既梅西幾咁幸福,郁D就黃甚至紅,仲有,以前係冇從後攔截呢D判罰架。
CC有背後注碼,好合理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 05:52 PM 發表

你知唔知當年意甲有幾勁?小世界盃,意甲七雄聽過未?西甲係近十多年才冒起,無知之徒,井底之蛙。
歐聯決賽,強陣巴塞比傷兵滿營嘅AC米蘭蹂躪,睇怕d美斯迷都仲未出世🤣

老馬球技好演技亦好

回覆 引用 TOP

以前年代,規例鬆好多,從後攔截,穿心腿,收正腳,報服哂boot,都唔紅。就算守龍門,都只係比人多對手,成日俾人合法衝撞暈低。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2020-11-28 05:45 PM 發表

美斯一去巴塞
邊個勁d 相信唔使我講
意甲當年有小世界盃之稱,西甲完全唔入流
西甲球隊歐戰完全靠皇馬一隊爭光

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 05:52 PM 發表

你知唔知當年意甲有幾勁?小世界盃,意甲七雄聽過未?西甲係近十多年才冒起,無知之徒,井底之蛙。
係架意甲當年真係巨星雲集臥虎藏龍,唔識波D人以為當年意甲七雄同英超碧色差唔多

引用:
原帖由 寒冬忽然世界 於 2020-11-28 06:18 PM 發表

歐聯決賽,強陣巴塞比傷兵滿營嘅AC米蘭蹂躪,睇怕d美斯迷都仲未出世🤣
我聽我哋公司樓下食Q阿叔講近年嘅巴賽實力遠遠不及羅馬里奧年代巴賽亦冇李三腳年代嘅正氣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]