• 瀏覽: 32,189
  • 回覆: 211
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-11-28 07:24 PM 發表

我聽我哋公司樓下食Q阿叔講近年嘅巴賽實力遠遠不及羅馬里奧年代巴賽亦冇李三腳年代嘅正氣
郎拿甸奴年代平均D

引用:
原帖由 出貓隊長 於 2020-11-28 07:30 PM 發表

郎拿甸奴年代平均D
我都幾鐘意郞拿甸奴嘅巴塞架,球壇岳不群光頭佬接手之後就唔鐘意了

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 01:42 PM 發表

如果梅西生於老馬年代,25碎仲未掛靴算佢好野,老馬比人踢到飛起,球証可以無動於衷,想想現在既梅西幾咁幸福,郁D就黃甚至紅,仲有,以前係冇從後攔截呢D判罰架。
曾經有人話現代足球注重防守,相反以前既足球一埋身就落腳,防守一定差過依家,完全唔明白係咩概念

回覆 引用 TOP

少林足球

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 07:38 PM 發表

仆街老人聯賽都講得出證明D柒碌幾撚無知,老馬,荷蘭三劍俠係意甲打滾時全部當打之年,粒粒皆星。
佢可能睇波唔耐見到人講養老聯賽佢又講
阿梅率領嘅巴菜三連八咪就係俾所謂嘅養老聯賽球隊踢出局2次嗰囉!有次人哋個龍震懾力搞到阿梅門前撻Q添呀陰公

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-11-28 08:13 PM 發表

佢可能睇波唔耐見到人講養老聯賽佢又講
阿梅率領嘅巴菜三連八咪就係俾所謂嘅養老聯賽球隊踢出局2次嗰囉!有次人哋個龍震懾力搞到阿梅門前撻Q添呀陰公
剋星艾利神
三條八利記踢走梅西又有佢份

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 07:38 PM 發表

仆街老人聯賽都講得出證明D柒碌幾撚無知,老馬,荷蘭三劍俠係意甲打滾時全部當打之年,粒粒皆星。
以前就係勁嘅
依家就變成養老聯賽
睇吓射手榜頭兩位加埋74歲就知

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 辣雞梅西—19 於 2020-11-28 08:14 PM 發表

剋星艾利神
三條八利記踢走梅西又有佢份
可能高sir見艾力臣震懾力咁狠勁先買佢架

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 05:52 PM 發表

你知唔知當年意甲有幾勁?小世界盃,意甲七雄聽過未?西甲係近十多年才冒起,無知之徒,井底之蛙。
即係你覺得而家意甲係養老聯賽?

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2020-11-28 08:17 PM 發表

以前就係勁嘅
依家就變成養老聯賽
好心你收嗲啦搞到新球迷學埋你講養老聯賽夠料踢鳩你偶像隊波出局就夠啦

引用:
原帖由 出貓隊長 於 2020-11-28 08:21 PM 發表

好心你收嗲啦搞到新球迷學埋你講養老聯賽夠料踢鳩你偶像隊波出局就夠啦
做乜講事實出嚟呀貓兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2020-11-28 08:17 PM 發表

以前就係勁嘅
依家就變成養老聯賽
我記得你上季已經講緊意甲係老人聯賽,但上季意甲神射係年輕過梅西既恩莫比利,所以你呢個論據係唔成立

回覆 引用 TOP

當年啲後衛真係好多PK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dis321cuss 於 2020-11-28 03:29 PM 發表

佢成日跌,睇完比較欣賞大
哨,追都追吾到佢,點踢佢
兩個身型差20cm⋯⋯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]