• 瀏覽: 32,183
  • 回覆: 211
  • 追帖: 3
當年老馬體能堅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玉面飛龍麥基華 於 2020-11-28 01:44 PM 發表

馬勒當拿當年星味十足!
絕對認同

娛樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 07:38 PM 發表

仆街老人聯賽都講得出證明D柒碌幾撚無知,老馬,荷蘭三劍俠係意甲打滾時全部當打之年,粒粒皆星。
証明左一樣事實,佢果時連精蟲都唔係,唔梗要,你冇錯,因為你仲未L出世,但最錯就係你無知到攞依家既情況去比較,而比較前又無知地認為依家同舊現嘅情況係一樣,呢樣至係最抵屌嘅井底蛙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2020-11-28 04:53 PM 發表

如果美斯同馬勒當年係同時期出道
相信馬勒當拿未必入到國家隊
就算入到 都係打後備具多
對極

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玉面飛龍麥基華 於 2020-11-28 01:44 PM 發表

馬勒當拿當年星味十足!
的確

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-11-28 01:42 PM 發表

如果梅西生於老馬年代,25碎仲未掛靴算佢好野,老馬比人踢到飛起,球証可以無動於衷,想想現在既梅西幾咁幸福,郁D就黃甚至紅,仲有,以前係冇從後攔截呢D判罰架。
同意,所以改例係事,否則而家仲睇緊暴力足球,現代球員同觀眾都幸福

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

唯一方法係用"鬼神辟易“

回覆 引用 TOP

毒品

回覆 引用 TOP

成班井底蛙,講到美斯無被人收山腳或踢到飛起

https://youtu.be/UnFfQ1THy5Y

我只同意以前球例鬆d, 而家嚴d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎綠色的水樽 於 2020-11-28 04:42 PM 發表

老實講以前D 人個個標波皇帝, 即係打pes按住個口同X既新仔咁 唔好話梅西, 林伯都過到人, 運動只會越來越強, 睇世界記錄不斷被破就知道, 只係足球冇一個標準, 當然古人總係被吹大, 以前個個都戴志偉, 廿年後歐沖都會係球王
Messi鑊鑊大賽隊友配合唔到就隱型,Maradona比咩腿佢都可以係成條中前場嘅KEY,對德國贏果場比三四個釘住,掂一腿都難但係就係可以係一秒一腿直線比個波貝魯齊家! 呢啲就係球王,唔上腿先係真功夫!  
https://www.youtube.com/watch?v=c5mO4cN6RaA&ab_channel=arxeiotv

個個飆波唔見得,下面場為例比波過唔比人過剷腿九成九中!  無波都照打!!!  
https://www.youtube.com/watch?v=qi9XHzN6H88&ab_channel=LHComps

大家係講人嘅質素,人類唔會喺短短幾十年進化,但係技術就可以,包括禁藥運動醫學! 如果你講得啱,果時應該個個都帶住個波直奔龍門!

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2020-11-28 04:24 PM 發表

美斯仲勁,d 後衛想犯規都黎唔切,
因為美斯係你犯規之前,已經扭過左你.
請不要把他神話好不好 ?  他如果真是有這麼厲害
那他的成就   老早就超過超越比利以及肥馬啦 !

回覆 引用 TOP

當年後衛下下收山腳,踢波係搵命博,相對現代足球君子斯文太多了

如果真球球剷到成個人飛起,打一季可以去截肢了!

請大家以後唔好叫暴徒,要改口叫佢地做「恐怖分子!」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2020-12-4 02:11 PM 發表

當年後衛下下收山腳,踢波係搵命博,相對現代足球君子斯文太多了
你有冇睇過摩佬隊皇馬點樣踢巴塞?
可以重温到當年的收山腳
好彩是美斯可以大步檻過

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]