• 瀏覽: 5,772
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
林峯話會接拍使徒4,現在差阿佘應不應承,如果阿佘會拍應該下年3至4月開拍,實交代釘姐失蹤去左邊,謝天華是什麼身份,天俠真正身份,黑仔哥點解會出現,畫家會不會比爆seed幫佢逃獄。

如果釘姐唔拍第四輯,你哋覺得第四輯會寫啲咩?

係咪架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jhy0374 於 2020-11-28 01:26 PM 發表

laughing+bingo+爆seed, 呢種平衡時空都幾多野可以玩, 呢條線如果玩得好其實發揮大過釘姐回歸

[joke]例如laughing見到四肢健存既卓sir好驚訝, 以為係江世孝逃獄[/joke]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jhy0374 於 2020-11-28 01:26 PM 發表

如果一線巨䗌蝗臭魚拍第四輯
你覺得第四輯會寫啲咩?
淑梅姨死過翻生?
定係第一集用車頭相客串?

回覆 引用 TOP

使徒4阿兜做江湖大嫂

回覆 引用 TOP

不如唔好拍好過.....
以為著名ip劇咁

今集徒3劇情好鬆散

你老尾,衣集己經不知所謂!臥底多撚過黑社會有冇腦架?!仲要繼續抄冷飯無限loop?你地班編劇只會食老本毫無創意!真食屎啦!

引用:
原帖由 leon1982 於 2020-11-28 01:23 PM 發表

林峯話會接拍使徒4,現在差阿佘應不應承,如果阿佘會拍應該下年3至4月開拍,實交代釘姐失蹤去左邊,謝天華是什麼身份,天俠真正身份,黑仔哥點解會出現,畫家會不會比爆seed幫佢逃獄。
係就好,想睇佢兩個再合作。

回覆 引用 TOP

引用:

唔知點寫啦我們期待吧~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leon1982 於 2020-11-28 01:23 PM 發表

拍到爛為止

回覆 引用 TOP

期待佘詩曼回歸

回覆 引用 TOP

引用:

應該也不用開拍了,因為點拍也難交代劇情!

回覆 引用 TOP

WFC  爛劇一套

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]