• 瀏覽: 14,246
  • 回覆: 107
月收100, 佢一個月要幫公司賺600-700 萬先有可能

回覆 引用 TOP

睇下佢住邊,揸咩車,衣著,日常生活... 或者有d hint...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 902chok 於 2020-11-29 10:45 PM 發表

樓主話月薪100萬港元
我知呀,所以咪冇可能囉,除非間公司係屋企開

唔出奇,呢D位30至50都好多

回覆 引用 TOP

有,一定有!
係呢度香討貧友搵得1幻5即,死窮L

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-11-28 11:16 PM 發表

有個亞洲國籍朋友 (咩國家唔公開)
英國工作簽証
劍橋畢業 投資銀行 做初級分析員
幫基金 分析邊間 大公司值得投資

有無可能 月薪有一百萬 港元
有無吹水
有ge        。我有個行家做物流,sales    ,佢佣金300至400幻左右。但要幚老細擋子彈。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-11-28 11:16 PM 發表

有個亞洲國籍朋友 (咩國家唔公開)
英國工作簽証
劍橋畢業 投資銀行 做初級分析員
幫基金 分析邊間 大公司值得投資

有無可能 月薪有一百萬 港元
有無吹水
嘩,咁勁。去呀,仆街過去,豬牛羊鳮全部畜生過去做頭滋銀行。發達靠你地喇!!

回覆 引用 TOP

年薪就唔難 ....
月薪打工黎講唔係冇, 不過你同我都應該識唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkengineer 於 2020-11-30 09:21 AM 發表

我知呀,所以咪冇可能囉,除非間公司係屋企開
以前金管局總裁任老爺好似有喎?

這麼多?做什麼的?

回覆 引用 TOP

聽錯姐下嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 902chok 於 2020-11-30 02:27 PM 發表

以前金管局總裁任老爺好似有喎?
係呀,我老細都有。但樓主果個好似係畢業冇耐。

引用:
原帖由 hkengineer 於 2020-11-30 05:33 PM 發表

係呀,我老細都有。但樓主果個好似係畢業冇耐。
係咪投資公司的經理啊?炒股炒炒賣賣搵好多錢㗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]