• 瀏覽: 24,082
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
本主題由 青森冬雪 於 2020-11-29 02:28 PM 移動
佢有時無帶鎖匙, 都OK, 但我有時喺洗手間或房換衫未出黎, 佢又勁心急,於是好大力撞屋企道閘!搞到嘭嘭聲隔離以為我比人打劫,真係勁尷尬囉..

引用:
原帖由 想菲 於 2020-11-28 11:31 PM 發表

佢有時無帶鎖匙, 都OK, 但我有時喺洗手間或房換衫未出黎, 佢又勁心急,於是好大力撞屋企道閘!搞到嘭嘭聲隔離以為我比人打劫,真係勁尷尬囉..
性急

咁有意思

傻架

引用:
原帖由 想菲 於 2020-11-28 11:31 PM 發表

以為屋內還有他人……😏

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
蒙頭入閘?

引用:

你男友性格暴燥
你冇比佢出火

引用:

大大力插入你渡閘,仲要啪啪聲.......🤤😒😓

回覆 引用 TOP

引用:

應該是知道妳在家裏怕聲音小妳聽不到,妳提醒他以後註意點就OK

急屎?

回覆 引用 TOP

好彩你屋企冇後欄

回覆 引用 TOP

撞你後門度閘? 撞得多會瀨屎㗎

回覆 引用 TOP

......習慣了

但作豪情 說古今
寄語留詩..........

詩酒豪情 同浮一白
無奈對月一杯..........
等待着一個故事

回覆 引用 TOP

引用:

因為妳嗰度係大閘……蟹嚟!?

呢期啱時令呀…

回覆 引用 TOP

住公屋。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]