• 瀏覽: 4,555
  • 回覆: 53
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 inco 於 2020-11-29 04:13 PM 發表

覺得打工成日遇到鹹濕老細有心理陰影
想好地地做嘢姐都咁難
為左生活奔波咁多年都唔想再為左三斗米折腰忍受d難忍既事物
年紀大亦難搵對象,索性放棄
將來孤獨終老
自己一枝公平時又係慳妹性格,宅女一名,唔煙唔酒唔爛蒲亦唔嫖,又唔會買奢侈品,d衫買一件都可以著十幾年,三餐清淡健康,對物質既追求唔高,重視心靈富裕多d。
每個月唔會使好多錢
諗住返大陸住,應該兩三千一個月夠啦
提早退休應該夠啦 ...
又嚟引狗公,題材屢試不爽。🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大力牛肉 於 2020-11-29 06:19 PM 發表

但我見你成日出d post都好白鴿眼,睇人吾起不可一世,就算緣份到都只會擦身而過
你不如多d睇人既優點,吾好下下陰謀論,行近d又話性騷擾,講幾句又話人想同你上床
咁似正宗港女?

引用:
原帖由 inco 於 2020-11-29 08:45 PM 發表

本來想讚你咁早訓唔夜蒲係好男人
點知你一早起身叫晨光雞😂
依家再去🤷🏼‍♂️叫完先返工🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大力牛肉 於 2020-11-29 08:43 PM 發表

好野喎師兄,你爆晒粗咁屌佢佢又理你喎
咁係因為在下已經打開咗佢冰封嘅心,為佢溶雪🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 VIP 於 2020-11-29 08:55 PM 發表

希望妳可以盡快搵夠錢退休
其實冇可能囉🤷🏼‍♂️佢學唔懂滿足🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

既然咁多老細都候住你,你應該有番咁上下  
點解唔考慮下搵個老細結婚照顧下埋半生呢  

65+ 80退休

回覆 引用 TOP

哈哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-11-30 02:28 AM 發表

咁似正宗港女?
佢毫無疑問係啦

引用:
原帖由 封樓盲俠花滿樓 於 2020-11-30 04:35 AM 發表

辛苦你喇,佢話吾埋仲係處,開包成功記得上黎報下解所成就

回覆 引用 TOP

大家都想。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beelzebub 於 2020-11-30 06:15 AM 發表

既然咁多老細都候住你,你應該有番咁上下  
點解唔考慮下搵個老細結婚照顧下埋半生呢  
d老細雖然有d錢但係:又老又醜樣、性格又差、又有老婆想一腳伸開老婆咁冇品⋯⋯
有錢唔係大晒🤷‍♀️
講真d老細雖然有錢係因為佢地年紀大我幾呀歲,假以時日等我到佢地個年紀,可能有錢過佢地,我咁有思想既人先冇咁蠢睇中呢d自以為是既死老爺仲做埋小三⋯⋯傻的咩?😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 封樓盲俠花滿樓 於 2020-11-30 04:35 AM 發表

傅紅雪咩?😂
你唔好亂up,我驚我honey睇到會誤會!!
我係見你老人家唔想同你計較姐,其他人我就一鍵黑名單啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿里妹妹 於 2020-11-29 09:15 PM 發表

中意你先鹹濕你者honey,唔鹹濕你唔同鹹濕另一個女人咩
咁都要雙方互相鐘意鹹濕先有快感呀
單方面鹹濕=性騷擾😫
我都唔鍾意d死老嘢佢地仲鹹濕我等於性騷擾我😫

回覆 引用 TOP

其實今時今日無物業收租,或者冇一大筆錢收緊利息,真是好難想後生就退休,啲通脹靠打工儲嘅錢,根本追唔到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]