• 瀏覽: 3,272
  • 回覆: 34
今晚明珠930套【第三類接觸】,究竟係咪當年第一套果套電影? 今晚睇悶到嘔,成套戲好似黐線佬神經病咁 !?

當年, 大片嚟架~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

世界口末日將近而播!

回覆 引用 TOP

呢套戲好精彩,主要劇本基於真人真事,係較少有官錄記載集體目擊UFO大型事件之一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2020-11-29 23:12 發表

今晚明珠930套【第三類接觸】,究竟係咪當年第一套果套電影? 今晚睇悶到嘔,成套戲好似黐線佬神經病咁 !?
用依家既標準比較唔係好公平,在當年好震撼和新鮮架

之前有人話tvb星期六黃金時間播廿年前電影
今次明珠台播40年前電影,唔知各位覺得點呢?

支持警察嚴正執法!
第四類接觸,中出完埸。好睇好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-11-30 00:12 發表

之前有人話tvb星期六黃金時間播廿年前電影
今次明珠台播40年前電影,唔知各位覺得點呢?
之前大白鯊幾乎年年都重播一次啦,有乜所謂,啱睇就睇,唔啱咪轉台囉,好閒

回覆 引用 TOP

viu 6 片好似重舊,好似全部n年前拍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-11-30 12:12 AM 發表

用依家既標準比較唔係好公平,在當年好震撼和新鮮架
完全同意。
以前邊有人講外星人? 仲拍佢同外星人接觸,題材新到無倫, 呢部係et外星人嘅基礎, 冇呢套, 亦唔會有et外星人。
即係你依家睇恐龍, 毫無新意, 但以前你喺電影講DNA, 講複製恐龍, 簡直係震撼。
史匹堡個腦, 係比人早走15至20年, 天才中天才, 又或者你睇下佢奪寶奇兵系列, 拍法嘅刺激同緊張新穎, 毫無冷場, 再加埋有多重思考力, 史匹堡根本就係電影歷史上嘅至尊。

當年有部大哥大都嚇到傻左啦

唔好話咩iphone

你而家個個有部iphone 再睇到大哥大...得啖笑

緊係覺得無黎新意

活在當下

回覆 引用 TOP

整套
梁天來,六月飛相,你睇先!

有家長指引!!
下次要寫,
。。會引發邊類精神病發!!。。
敬請留意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ultane 於 2020-11-30 01:20 AM 發表

完全同意。
以前邊有人講外星人? 仲拍佢同外星人接觸,題材新到無倫, 呢部係et外星人嘅基礎, 冇呢套, 亦唔會有et外星人。
即係你依家睇恐龍, 毫無新意, 但以前你喺電影講DNA, 講複製恐龍, 簡直係震撼。
史匹堡個腦, 係比人早走15至20年, 天才中天才, 又或者你睇下佢奪寶奇兵系列, 拍法嘅刺激同緊張新穎, 毫無冷場, 再加埋有多重思考力, 史匹堡根本就係電影歷史上嘅至尊。
冇錯
佢同占士金馬倫拍攝電影概念
諗早廿年

回覆 引用 TOP

40年前嘅戲,真實過依加D超人加雷神加transformer啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]