• 瀏覽: 4,203
  • 回覆: 59
  • 追帖: 2
如果大家好似某位官員咁,無銀行肯比你開戶口,公司以後要用現金出糧比你,你屋企存放大量現金,買嘢亦唔可以碌咭,將錢放係親友戶口又驚親友據為己有,咁大家會點做去  cope with that situation 呢

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
乜陰國現金出糧比你ga
你之前台欄看更先有$16000,
仲老吹一家大細,仲有錢淨咩?
今次精神分列,又想玩扮乜腳色呀

引用:
原帖由 西門町 於 2020-11-30 07:48 發表

如果大家好似某位官員咁,無銀行肯比你開戶口,公司以後要用現金出糧比你,你屋企存放大量現金,買嘢亦唔可以碌咭,將錢放係親友戶口又驚親友據為己有,咁大家會點做去  cope with that situation 呢
問題是多少現金?少量現金購買金條,大量現金購買鑽石。

你的天國近了,
請黑狗,藍屍,小粉紅,五毛等趁早悔改,
更要趕快還債。
引用:
原帖由 rigby 於 2020-12-5 01:55 PM 發表

如果你要買層樓一千萬嘅,又要用現金去買??

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
引用:
原帖由 西門町 於 2020-11-30 07:48 AM 發表

你都流亡海外, 點解唔去問鬼佬.問台佬?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西門町 於 2020-12-5 02:00 PM 發表

可以,等於大陸以前買百幾萬(因最大一百元),兩個背囊啫。

引用:
原帖由 rigby 於 2020-12-5 01:55 PM 發表

都係一個辦法 其實佢既家人 會唔會都比銀行唔歡迎佢有戶口?畢竟唔排除將錢放入家人戶口內

無所謂

回覆 引用 TOP

自己國家嘅銀行 一定肯開戶比佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-12-1 04:14 AM 發表

乜陰國現金出糧比你ga
你之前台欄看更先有$16000,
仲老吹一家大細,仲有錢淨咩?
今次精神分列,又想玩扮乜腳色呀
又踢爆佢

回覆 引用 TOP

中銀都唔俾咩?

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
引用:
原帖由 garykuok 於 2020-12-5 03:53 PM 發表

中銀都唔俾咩?
唔比呀! 邊間銀行比佢開戶,就會比美國制裁

引用:
原帖由 西門町 於 2020-11-30 07:48 AM 發表

仲正
可以拎埋綜援

引用:

咁咪放中資銀行囉~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西門町 於 2020-12-5 02:00 PM 發表

抬金條抬鑽石去買樓笑死人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]