• 瀏覽: 11,658
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
好食到.....16叔比3個好!

飯粒香糯軟滑緊緻不油膩…… 夾雜著菁蔥及蛋香,食得出每顆飯粒吸飽了上湯的精華!
16叔所叫的幾款點心亦很精彩…… 蝦餃、炸芋角、墨魚餅,蘸上了出色的xo醬!
松茸竹笙灌湯餃…… 松茸帶起出整碗湯的神髓

附件

IMG-20201127-WA0008.jpg(120.87 KB)

2020-11-30 01:05 PM

IMG-20201127-WA0003.jpg(112.46 KB)

2020-11-30 01:06 PM

IMG-20201127-WA0009.jpg(111.36 KB)

IMG-20201127-WA0011.jpg(105.02 KB)

IMG-20201127-WA0004.jpg(94.77 KB)

2020-11-30 01:54 PM

IMG-20201130-WA0000.jpg(157.88 KB)

2020-11-30 01:55 PM

IMG_20201130_092702.jpg(68.28 KB)

2020-11-30 01:55 PM

生炒糯米飯?

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-11-30 01:05 PM 發表

Pls pm 店資料。 Tks

一個人淨係食個糯米飯都夠飽

謝謝分享

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-11-30 01:05 PM 發表

我星期六剛好食過生炒糯米食

你呢間可5可以俾地址我呀?想食

柄你
真係生炒?

生炒糯米飯我的最愛, d調味醬如何?

引用:

有蔥扣三個好

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
咁好食係咪俾多啲貼士

呢個炒糯米飯好靚😋我食嗰個多咗少少油水

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-11-30 01:18 PM 發表

我星期六剛好食過生炒糯米食

你呢間可5可以俾地址我呀?想食
成日開工蛇王😤係咪想食生炒鮮魷😡

秋風起、食臘味

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2020-11-30 01:35 PM 發表

成日開工蛇王😤係咪想食生炒鮮魷😡
宜家吃飯時間

柄你
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]