• 瀏覽: 2,518
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
各位 好,

我網上登記日期 : 8月14日
技能測試日期 : 10月16日
面試日期 : 11月26日
面試過程比考官不停追問,過程太差已定輸數😭

最後....想問大家收到聘書未呀?

其實有個POST係講2020 CA你可以係入面留言
唔駛再開一個新POST架
因為太多POST會令大家好亂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamlovingit 於 2020-12-1 12:44 PM 發表

各位 好,

未收到就下年請早啦

回覆 引用 TOP

到你收到offer
再好似呢個post:
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29247792&page=199&pid=528321417#pid528321417

係CA post到整個大名單分享仲好啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamlovingit 於 2020-12-1 12:44 PM 發表

各位 好,

同你同一日去做技能測試
但早你一日去interview  
希望放榜有waiting啦

回覆 引用 TOP

面試主要問咩問題,可以講下?需要準備咩 同埋技能測試如果中文打字fail  未達標 打唔夠字 係咪已經基本上fail

引用:
原帖由 將軍澳大神 於 2020-12-5 09:36 PM 發表

面試主要問咩問題,可以講下?需要準備咩 同埋技能測試如果中文打字fail  未達標 打唔夠字 係咪已經基本上fail
打字唔達標就自然唔會有面試。下屆再戰

引用:
原帖由 無名ABC 於 2020-12-5 11:25 PM 發表

打字唔達標就自然唔會有面試。下屆再戰
其實係用唔慣佢個system,要一字一字打,但係英文打字同軟件測試都無問題

引用:
原帖由 將軍澳大神 於 2020-12-6 12:43 PM 發表

其實係用唔慣佢個system,要一字一字打,但係英文打字同軟件測試都無問題
你用咩輸入法?

引用:
原帖由 無名ABC 於 2020-12-6 12:45 PM 發表

你用咩輸入法?
漢語拼音,考試機器自帶嘅超難用

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]