• 瀏覽: 20,364
  • 回覆: 173
  • 追帖: 4

劍拔弩張

回覆 引用 TOP

漫畫家真正威力!警惡懲奸!

澳洲應整番張六四圖城 + 多謝中央
舞看廢言

[七] 嚴禁公開任何個人通訊資料

嚴禁將電話號碼、電郵地址,即時通訊帳戶等及各式通訊途徑顯示或暗示於本討論區。違者會被扣分,情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。 會員間私人通訊請利用PM,新手需升級至1星會員方可使用PM系統。
引用:
原帖由 高達0.1 於 2020-12-2 11:55 AM 發表

漫畫家真正威力!警惡懲奸!
澳洲唔係話一直支持中國人民的言論自由嗎?竟然想打壓一個的小小政治漫畫家

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-12-2 12:17 PM 發表

澳洲唔係話一直支持中國人民的言論自由嗎?竟然想打壓一個的小小政治漫畫家
澳狗講一套做一套!洋鬼信得過,就唔使賣次貨啦!?F16幾咁威水!威到跌落水!!!

引用:
原帖由 長洲李x良 於 2020-12-2 12:07 PM 發表

舞看廢言

的確有網民仲打出人擋坦克張相
但之後有影片證實,坦克根本無輾過個人(未有影片之前,我被帶引到以為有輾過)
而澳軍的確有影片影住佢哋屠殺平民,平民生命比一隻狗狗還不如,他們會擔心隻狗被誤傷,但視殺平民為遊戲

引用:
原帖由 長洲李x良 於 2020-12-2 12:07 PM 發表

舞看廢言

唔好岸尻啦真係要互數你估西人做得衰嘢少咩

澳洲真接趕走華人啦,咁無吉屎

澳洲士兵應該系犯下反人類罪行,如果唔係點解近排有九名同血案有關士兵自殺?

佢啲圖好拎正

回覆 引用 TOP

引用:

舞看廢言

你要畫可以啊, 但唔該要畫D真係事, 你雲一堆自瀆用既就唔好攞出唻嚇人

回覆 引用 TOP

引用:

舞看廢言

美國學者衝晒出黎認上年十二月美國已經發現
呢張圖都幾得意

回覆 引用 TOP

引用:

舞看廢言

嘩!你個長洲李屌娘吖!咁大逆不道嘅畜牲行為都幹得出😰肯定屎忽比袋鼠佬鑚探過😆

回覆 引用 TOP

共產主義,普世價值是好的理念,不過敵不過人性者!別人笑我太瘋癲,我笑他人發花癲!

人可以無知,但不可以不知道自已的無知!
心態好的人,一輩子都好!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]