• 瀏覽: 6,616
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2020-12-2 04:07 PM 移動
比利時最大雜交妓院「Acanthus」原本在上周五重新營業,但由於出現「人口爆炸」、恩客爆滿的情況,導致無法遵守防疫規範,該妓院只好重啟3天後,又被迫關門大吉。但沒想到這條新聞,引來中國媒體的注意。 據比利時《布魯塞爾時報》報導,受到武漢肺炎疫情爆發影響,Acanthus一度...

好關心 當然關心 提醒民眾為國增光之餘 提防中招

不過不要再現美國 潑斯坦 淫媒案再現

食色性也 大家是凡人

本土男女平等 跳舞群組代表作

新聞來源連結:
https://tw.appledaily.com/international/20200827/D74ZQVHV5VCX5LMP5F6WCTEX7Y/

大妓院

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-12-2 12:18 PM 發表

比利時最大雜交妓院「Acanthus」原本在上周五重新營業,但由於出現「人口爆炸」、恩客爆滿的情況,導致無法遵守防疫規範,該妓院只好重啟3天後,又被迫關門大吉。但沒想到這條新聞,引來中國媒體的注意。 據比利時《布魯塞爾時報》報導,受到武漢肺炎疫情爆發影響,Acanthus一度...

好關心 當然關心 提醒民眾為國增光之餘 提防中招:victor ...
香港人等住做妓女?

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
1價限時無限次 制度😺

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

毒果

大陸高官嚮往...

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-2 02:02 PM 發表

大陸高官嚮往...
邊位男生未叫過 ???  定係無膽叫 !  食唔起 定 無得食 ??

食色性也 人本7情六慾   法式生活 人人愛 此為真正民主自由

節制 是 人的修煉 吧,  只有畜牲 才不能自制

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-2 02:02 PM 發表

大陸高官嚮往...
你雙親原來唔做就有你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-12-2 12:18 PM 發表

好關心 當然關心 提醒民眾為國增光之餘 提防中招:victor ...
on9,
只求作肺炎拖中國混水,
今日英美日日萬宗自己抵死,
毒媒貼狗正一死老母,
快中美國肺炎陷家剷

回覆 引用 TOP

雜交妓院,駛唔駛換套??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

但由於出現「人口爆炸」、恩客爆滿的情況,導致無法遵守防疫規範

個個雞蟲都谷到爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-12-2 12:47 PM 發表

香港人等住做妓女?
天使自願的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-12-2 02:06 PM 發表

邊位男生未叫過 ???  定係無膽叫 !  食唔起 定 無得食 ??

食色性也 人本7情六慾   法式生活 人人愛 此為真正民主自由

飽暖思淫慾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-12-2 02:06 PM 發表

唔 蓋章 雞蟲

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]