• 瀏覽: 30,883
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
唔知係唔係想學HANA咁專注歌唱
定係連星夢約都要結束返新西蘭?

引用:
原帖由 stophy 於 2020-12-2 01:15 PM 發表

唔知係唔係連星夢約都要結束?

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201002/388812959922655233.jpeg/gkze8krz8V6G4TqMP8QrjKCL1fpQ3Ilygdpd4IHaXeA?v=w1920r16_9
林憶蓮接班人專注唱歌都係好事。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-12-2 01:21 PM 發表

唔係陳秀珠接班人咩?

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-12-2 01:21 PM 發表

加盟邊處??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:

星夢太多女歌手, 佢唔通想自立門戶?

引用:
原帖由 stophy 於 2020-12-2 01:51 PM 發表

星夢太多女歌手, 佢唔通想自立門戶?
加入樂壇貴公子間唱片公司, 好唔好??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

終於唔使再成日唱劇集主題曲啦,可喜可賀
咁降魔的3佢仲有冇份??

良禽擇木而棲

回覆 引用 TOP

佢都諗跳出去咩?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
歌姬?哥基咋

引用:
原帖由 stophy 於 2020-12-2 01:15 PM 發表

定係連星夢約都要結束返新西蘭?

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201002/388812959922655233.jpeg/gkze8krz8V6G4TqMP8QrjKCL1fpQ3Ilygdpd4IHaXeA?v=w1920r16_9
快啲走,成日以為自己唱歌好好聽。唱林億蓮啲歌唱到死下死下,又吾夠氣。又肥又矮,聲色藝都欠奉

1410 15-05-2011
14:15 沙田
星期日 單T 10 場  4 勁飛馳 + 5 漸信良駒 +  7 華利多 + 11 自家威 $10

$40.00 $12,346.00
1411 15-05-2011
14:15 沙田
星期日 連贏位置Q 10 場  4 勁飛馳 + 5 漸信良駒 + 7 華利多 + 11 自家威 $10

$120.00 $3,023.00
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-12-2 02:05 PM 發表

佢都諗跳出去咩?
做乜好

附件

8uIQgN0NuJq38MN5hoSkXjoEVtGA5N4v7SDV0O0g1dA.jpeg(193.83 KB)

2020-12-2 02:20 PM

比人包,去含老鳩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Suibiu 於 2020-12-2 02:19 PM 發表

快啲走,成日以為自己唱歌好好聽。唱林億蓮啲歌唱到死下死下,又吾夠氣。又肥又矮,聲色藝都欠奉
但佢作d歌真係好好聽wow, 如can y hear

回覆 引用 TOP

個樣好老,完全無青春氣息

主題標籤 #譚嘉儀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]