• 瀏覽: 67,504
  • 回覆: 373
  • 追帖: 118
本帖承接上一個鬼版帖

《記二十年前往事 阿女差啲被抓交替,好彩阿妹出手救番!》

上個帖條 link 响度,歡迎收閲:

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

讓我們再續未了的故事.....

讚左先😆😆

回覆 引用 TOP

支持新帖

回覆 引用 TOP

聲明:

本版所有故事乃跟據真人真事寫成,版權所有,不得轉載或抄襲,違者將予法律追究。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

我想响果邊寫埋三六九個大結局先,版主比多幾個位我呀唔該,應該三四個位都夠。

回覆 引用 TOP

新post報到先

節約用紙,痾少d屎

回覆 引用 TOP

支持樓主, 請繼續寫好故事給我們追下去.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咕哩頭 於 2020-12-2 08:05 PM 發表

本帖承接上一個鬼版帖

《記二十年前往事 阿女差啲被抓交替,好彩阿妹出手救番!》

讓我們再續未了的故事.....

上個帖條 link 响度,歡迎收閲:

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=200&tid=28815775&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
繼續追。太精彩了

回覆 引用 TOP

咁好睇, 梗係繼續追......

回覆 引用 TOP

支持樓主,寫得細緻精彩,感謝無私分享🙏🏿

回覆 引用 TOP

不論虛構定改篇自真人真事,故事好看係真嘅,追!

回覆 引用 TOP

第一時間bookmark, 晤可以miss 任何帖,因為實在太好睇👍🏻支持樓主!

回覆 引用 TOP

支持師姐開新舖,一定繼續追!

回覆 引用 TOP

支持新帖

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]