• 瀏覽: 19,640
  • 回覆: 245
https://topick.hket.com/article/ ... sica曾諷Sam「玩跳樓」卻一語成讖

慧儀曾在IG Story貼文,疑似反擊:
她續指:「我被人罵唔緊要,呢啲人都係互不相識嘅人,佢哋根本唔知件事嘅來龍去脈,但唔好事後同我講個Post唔係自己出,係Account被人Hack咗再搵朋友食死貓貓,扮到事不關己,扮呀妹扮朋友搵我,日日都玩跳樓,你要搞清楚,呢啲唔係愛嘅表現。其實好多嘢已經可以報警處理!」

東張西望可吾可以訪問廖小姐問下感受?

附件

liu02_thumb_20201202_K_600.jpg(77.32 KB)

2020-12-3 01:37 PM

分左手 死纏難打
其實無用
呢d 唔係愛既表現

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-12-3 01:41 PM 發表

分左手 死纏難打
其實無用
呢d 唔係愛既表現
兩面的處理都好像有點問題了

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-12-3 01:41 PM 發表

分左手 死纏難打
其實無用
呢d 唔係愛既表現
咁佢聽條女講去咗跳樓,仲吾滿意呀

這條死港女真係好賤格。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-12-3 01:47 PM 發表

兩面的處理都好像有點問題了
綠帽最緊要除得快 為左d臭雞而死真係唔值得

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-12-3 13:50 發表

咁佢聽條女講去咗跳樓,仲吾滿意呀
倒轉咗嚟講, 10月份廖小姐係話佢分手後搞住佢, 騷擾佢仲「日日都玩跳樓」
唔係咒佢玩「玩跳樓」, 可能個位SAM自己講得多都要找數啫

仍然都係果句 ...
係咪佢話 "唔同我一齊 , 我就跳樓" , 你就要一個唔鐘意既人一世呢???

男女都最怕遇著個黐又黐唔得曬嘅 對方話要為情自殺 就無謂串返轉頭 低聲下氣做吓戲叫佢珍惜生命 叫做好黎好去分手 

回覆 引用 TOP

條仔冇正經事做,諗埋一邊,想到前女友係全世界,沒了,佢世界就冇了。
其實女人鍾意有事業或好有錢男人給安全感,佢被飛好正常。

孔生有咩反擊??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 ee333ee 於 2020-12-3 03:19 PM 發表

條仔冇正經事做,諗埋一邊,想到前女友係全世界,沒了,佢世界就冇了。
其實女人鍾意有事業或好有錢男人給安全感,佢被飛好正常。
你收吓聲啦;有無理佢親人感受??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
唔死無用,早死早着。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-12-3 03:23 PM 發表

你收吓聲啦;有無理佢親人感受??
你應該叫樓主唔好貼出嚟先啱,我淨係話男方諗埋一邊咋喎!其他帖留言仲harsh喇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-12-3 03:00 PM 發表

倒轉咗嚟講, 10月份廖小姐係話佢分手後搞住佢, 騷擾佢仲「日日都玩跳樓」
唔係咒佢玩「玩跳樓」, 可能個位SAM自己講得多都要找數啫

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395200287834640384967013.jpeg/C3rVfppXLXonXgZIDBW1PAIzlOoAL6OQGRN2fhkTdn4?v=w1920
恐怖情人..

回覆 引用 TOP

主題標籤 #東張西望
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]