• 瀏覽: 352
  • 回覆: 13
楊怡-名緩望族~四太太
胡杏兒-萬凰之王~皇后

楊怡起名緩入面唔係做得差,有幾場戲做得幾好,但整體表現平平無奇,根本就爆唔起,應該用代表作Oncall黎拎會有說服力得多.

胡杏兒又係,起萬凰入面表現好差劣,奸唔起之餘仲完全冇皇后既氣勢,同樣爆唔起,用怒火拎會好得多.

熱賣及精選
引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-12-3 06:28 PM 發表

楊怡-名緩望族~四太太
胡杏兒-萬凰之王~皇后

楊怡起名緩入面唔係做得差,有幾場戲做得幾好,但整體表現平平無奇,根本就爆唔起,應該用代表作Oncall黎拎會有說服力得多.

胡杏兒又係,起萬凰入面表現好差劣,奸唔起之餘仲完全冇皇后既氣勢,同樣爆唔起,用怒火拎會好得多.
天時地利人和囉,我記得楊怡2012年大熱係雷霆掃毒徐子珊、咁俾咗阿怡反而無咩人話

引用:
原帖由 dariel 於 2020-12-3 06:47 PM 發表

天時地利人和囉,我記得楊怡2012年大熱係雷霆掃毒徐子珊、咁俾咗阿怡反而無咩人話
係咩?記得當年依度好多人話佢拎視后造馬!!!

夠唔夠 蝗臭魚 過街老鼠 垃圾

引用:
原帖由 .樣衰翠如 於 2020-12-3 06:49 PM 發表

夠唔夠 蝗臭魚 過街老鼠 垃圾
名緩+萬凰同過街既質素一樣不相百仲,你覺得翠如BB會憑依套拎?

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-12-3 06:28 PM 發表

楊怡-名緩望族~四太太
胡杏兒-萬凰之王~皇后

11年另一大熱好似係陳法拉潛行狙擊、更加無可能、況且杏兒另一個獎好似係憑怒火街頭一,佢全年表現平均地好

D 獎不嬲亂黎架喇

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 dariel 於 2020-12-3 06:51 PM 發表

11年另一大熱好似係陳法拉潛行狙擊、更加無可能、況且杏兒另一個獎好似係憑怒火街頭一,佢全年表現平均地好
張可頤起法證3表現好過囧囧多多聲!!

回b君:
大台中意點做就點做.

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-12-3 06:52 PM 發表

可頤嗰時擺明都唔續約啦⋯⋯相反杏兒好想攞

引用:
原帖由 dariel 於 2020-12-3 06:54 PM 發表

可頤嗰時擺明都唔續約啦⋯⋯相反杏兒好想攞
可惜拎完之後冇一年入到5強!!!

論大台地位+知名度杏兒勝,但演技+戲路+顏值就楊怡勝.

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-12-3 06:52 PM 發表

張可頤 呢套也不覺得好

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-12-4 12:57 PM 發表

張可頤 呢套也不覺得好
咁幾好戲既人都有失手既時候.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]