• 瀏覽: 11,422
  • 回覆: 178
同人唔同命

據悉,警方今晨於九肚山一幢市值得約6000萬港元的獨立屋拘捕方仲賢,而該獨立屋為方仲賢母親所擁有,於今年5月29日以6,120萬買入。而方仲賢自己亦擁有另一位於西貢清水灣道傲瀧的豪宅單位,以方仲賢名義於2018年1月以1,600萬買入;另兩母子擁有有2架全新波子跑車,生活相當富貴,但收入來源暫時不得而知,相信亦會是警方調查的另一方向。

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2020-12-4 09:08 AM 發表

同人唔同命

據悉,警方今晨於九肚山一幢市值得約6000萬港元的獨立屋拘捕方仲賢,而該獨立屋為方仲賢母親所擁有,於今年5月29日以6,120萬買入。而方仲賢自己亦擁有另一位於西貢清水灣道傲瀧的豪宅單位,以方仲賢名義於2018年1月以1,600萬買入;另兩母子擁有有2架全新波子跑車,生活相當富貴,但收入來源暫時不得而知,相信亦會是警方調查的另一方向。
有朋友識佢屋企人,佢本身屋企就好有錢,仲有起碼一間獨立屋就咁丟空,得閒用黎開party.
真係識投胎好過識做人,藍尸係咁另類良心撐政府消滅香港年青人,都係得蛇齋餅糉加$500。你睇佢一出世就唔憂。

引用:
原帖由 wize 於 2020-12-4 09:25 AM 發表

有朋友識佢屋企人,佢本身屋企就好有錢,仲有起碼一間獨立屋就咁丟空,得閒用黎開party.
真係識投胎好過識做人,藍尸係咁另類良心撐政府消滅香港年青人,都係得蛇齋餅糉加$500。你睇佢一出世就唔憂。
識佢屋企人
在大嶼山揾到山下奉文藏金

Love is truth
好令人懷疑,等警方調查咗先啦

引用:
原帖由 wize 於 2020-12-4 09:25 AM 發表

咩叫撐政府消滅香港年青人?
邊有政府會消滅管理範圍內嘅年青人架?
你估侵略國咩
例如最近好hit嘅澳洲兵虐殺中東平民單嘢、仲有美國去中東做嘅嘢

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:

唔好吹水啦 佢擺到明係收黑金洗黑錢🤣 喺度吹水同佢洗底冇用㗎

已離題了

回覆 引用 TOP

肯定套股換樓,除非唔係。
Q Q升咁多,少年股神好搏

Don't bother people for help without first trying to solve the problem yourself.

回覆 引用 TOP

引用:

唔係消滅香港年青人,係消滅香港仆街刁民暴徒啫,正常市民生活得好好

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛
上次隻曱甴被拉,佢老母接受訪問神神秘秘包住成塊面吾比人見,估計都系洗黑錢發達暴發戶,警察要嚴查收入來源!個仆街仔害撚死老母

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2020-12-4 09:08 AM 發表

同人唔同命

2018已買豪宅 果時未有黑暴

國家法下可充公財物

回覆 引用 TOP

說明了香港人是非常厲害的

回覆 引用 TOP

引用:

睇埋後續先有錢佬多數都有好多唔見得光既嘢一陣比差佬查一查咩衰嘢都比人揭晒出黎整番十碌八碌我就笑

引用:
原帖由 limax 於 2020-12-4 09:54 AM 發表

2018已買豪宅 果時未有黑暴
金主要佢賣國,點都要先比誠意金啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]