• 瀏覽: 4,539
  • 回覆: 40
本主題由 青森冬雪 於 2020-12-5 08:15 AM 移動
話説今日搭地鐵,有對30歲左右的情侶,攬到實一實,但問題系,我正想準備體真人show的時候,突然發覺個女仔啤住我,突然除下口罩,背住距男友,申條利出來,好似想賴我甘,嚇到我咩甘,我立即低翻個頭體手機!點解個女仔會甘??好困惑啊。。。!

可能係你個樣似叉燒

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-12-4 06:09 PM 發表

可能係你個樣似叉燒
唔似

口罩令,你點望到人地條脷?

引用:
原帖由 hungbobo1234 於 2020-12-4 06:24 PM 發表

無錯
逢帖必膠

回覆 引用 TOP

係得你見到,其他人見唔到,快啲去十字路口化寶,如果唔係會一路跟住你,晚晚奶你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hungbobo1234 於 2020-12-4 06:24 PM 發表

流煮撞鬼啊!邪!

回覆 引用 TOP

睇得太多AV

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-12-4 06:01 PM 發表

話説今日搭地鐵,有對30歲左右的情侶,攬到實一實,但問題系,我正想準備體真人show的時候,突然發覺,個女仔啤住我,突然申條利出來,好似想賴我甘,嚇到我咩甘,我立即低翻個頭體手機!點解個女仔會甘??好困惑啊。。。!
再影佢會鬧你

回覆 引用 TOP

可以舉報佢冇帶口罩了

回覆 引用 TOP

你見鬼?

tc

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-12-4 06:01 PM 發表

話説今日搭地鐵,有對30歲左右的情侶,攬到實一實,但問題系,我正想準備體真人show的時候,突然發覺,個女仔啤住我,突然申條利出來,好似想賴我甘,嚇到我咩甘,我立即低翻個頭體手機!點解個女仔會甘??好困惑啊。。。!
骨膠原呀公子

回覆 引用 TOP

引用:

人如網名!!

回覆 引用 TOP

引用:

衝前去就咀柒佢!

為理想而奮鬥,為成功而享受!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]