• 瀏覽: 5,728
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 11:33 AM 發表

我係中左三隻飛機降頭
哈哈😄 師兄分享下靚相來睇下😄

精選汽車
引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-8 11:43 AM 發表

哈哈😄 師兄分享下靚相來睇下😄
https://www.discuss.com.hk/viewt ... 80&extra=page=2
先前出的貼

[size=1.5]眾多小人物之中嘅小小人物
引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 11:54 AM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28842580&extra=page=2
先前出的貼
好靚仔喎!特別係飛機做 gmt 針,皮帶線好創眼

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-8 11:58 AM 發表

所以中伏

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 12:01 PM 發表

所以中伏
我又何嘗唔係比德國🇩🇪三色同潛艇鋼埋伏呢😂 買左就享受下啦

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-8 12:03 PM 發表

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-8 12:03 PM 發表

要收手喇…
今年入左四隻了…
今年鐵定唔買喇

附件

20200131_151232.jpg(173.11 KB)

2020-12-8 12:11 PM

20200503_112143.jpg(1.63 MB)

20201113_182204.jpg(157.5 KB)

20201127_001054.jpg(149.15 KB)

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 12:11 PM 發表

要收手喇…
今年入左四隻了…
今年鐵定唔買喇
隻ocean planet 好靚仔喎!叻外銀色都係我心頭好👍🏽。err..... 今年仲有廿幾日😂😂😂

咁多位師兄,想問下所講既代理係L字定C字,其實係咪代訂,一直想搵隻144,謝謝

引用:
原帖由 megarowa 於 2020-12-8 02:23 PM 發表

咁多位師兄,想問下所講既代理係L字定C字,其實係咪代訂,一直想搵隻144,謝謝
我搵果間係C朗,可以去網頁睇下仲有無你想要既,再唔係可以考慮c廿四。L字就唔知邊間了😓

nice

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-8 11:58 AM 發表

搵到條配橙線膠帶配隻Sinn

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-10 11:30 AM 發表

搵到條配橙線膠帶配隻Sinn
我仲未得閒整短條鋼帶,想帶隻錶出街都唔得

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-10 12:27 PM 發表

我仲未得閒整短條鋼帶,想帶隻錶出街都唔得
代理買唔改帶

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-10 12:38 PM 發表

代理買唔改帶
所以我話個代理做唔到野,佢得一個功能,就係以一個折左既價幫我訂貨,如果我直接向官方能用差唔多價錢買到的話,我唔會用佢

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]