• 瀏覽: 5,733
  • 回覆: 44
其實應該叫客戶到佢地店幫忙改

精選汽車
引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-10 04:30 PM 發表

所以我話個代理做唔到野,佢得一個功能,就係以一個折左既價幫我訂貨,如果我直接向官方能用差唔多價錢買到的話,我唔會用佢
邊間代理
時間X
咁使鬼同佢訂咩…
一尐服務都冇

[size=1.5]眾多小人物之中嘅小小人物
引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-10 05:37 PM 發表

邊間代理
時間X
咁使鬼同佢訂咩…
一尐服務都冇
咪就係佢囉,你拿埋張卡去佢店都有可能幫你整,但基本上佢真係預你自己整,吹脹

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-10 04:30 PM 發表

所以我話個代理做唔到野,佢得一個功能,就係以一個折左既價幫我訂貨,如果我直接向官方能用差唔多價錢買到的話,我唔會用佢
我2016入手,L代理會即埸幫手改,改完再睇吓平唔平衡。服務算係咁。

佢哋面口係現實D,但都冇惡意。

引用:
原帖由 寒冬粗俗的主席 於 2020-12-11 02:06 PM 發表

我2016入手,L代理會即埸幫手改,改完再睇吓平唔平衡。服務算係咁。

佢哋面口係現實D,但都冇惡意。
弱弱一問,L係邊間😅

我覺得 LS Collection 服務唔錯,實實際際,唔會講多餘野 。

引用:
原帖由 tony_timothy 於 2020-12-11 11:30 PM 發表

我覺得 LS Collection 服務唔錯,實實際際,唔會講多餘野 。
原來係佢

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-10 06:20 PM 發表

咪就係佢囉,你拿埋張卡去佢店都有可能幫你整,但基本上佢真係預你自己整,吹脹
我係時間X買隻玳瑁都好好招呼喎
總共開左四隻先揀到一隻

[size=1.5]眾多小人物之中嘅小小人物
引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2020-12-7 11:16 發表

錶盤係防花,但錶帶就係普通鋼會花,所以有人配膠帶
何必!表帶玀來戴

師兄邊度入手?好有興趣。

引用:
原帖由 jokerM 於 2020-12-16 11:18 AM 發表

師兄邊度入手?好有興趣。
C間x 網上訂,而家好似仲有貨 good luck

我都想入你呢隻,不過上個月先買左呢隻咋 🤔

引用:
原帖由 tony_timothy 於 2020-12-31 02:59 PM 發表

我都想入你呢隻,不過上個月先買左呢隻咋 🤔
你呢隻 104 都唔錯丫,我都心郁郁想入隻 104綠面

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]