• 瀏覽: 5,763
  • 回覆: 18
個代理唔太做到野,等左成個月,終於今日到手,隻錶比我想像中重,而且戴上手果然係偏大一點,不過呢隻錶有佢個紀念價值,加上係限量版,再來又係我第一隻德國錶,所以點都入手玩下😄
之前有高手已經拍左片介紹,我就唔多講,分享下開箱相片比大家睇啦

精選汽車
引用:
原帖由 RYU06 於 2020-12-5 11:39 PM 發表

潛艇鋼?
對,唔知係咪因為咁所以隻錶有番咁上下重量

引用:
原帖由 cmcv 於 2020-12-7 10:56 AM 發表

好似Sinn U1款全部也是潛艇鋼,呢個限量好似係PVD黑色版。
應該也是防花的。
錶盤係防花,但錶帶就係普通鋼會花,所以有人配膠帶

引用:
原帖由 RYU06 於 2020-12-7 11:12 AM 發表

U1重得來又做到平衡感,無頭重帶輕感覺,條鋼帶打磨滑嘟嘟,相當舒服
個 lug 做得好好,唔會好長,手唔粗既人都可以戴得到

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-6 11:22 AM 發表

鋼水質量夠所以重
我隻857 UTC VFR配鋼帶都191g喇
你果隻我都有想過入手,最後都係想入隻限量版,兩隻都靚

引用:
原帖由 lam25281 於 2020-12-7 10:42 PM 發表

恭喜師兄!!
多謝你之前分享介紹隻好野

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 11:33 AM 發表

我係中左三隻飛機降頭
哈哈😄 師兄分享下靚相來睇下😄

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 11:54 AM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28842580&extra=page=2
先前出的貼
好靚仔喎!特別係飛機做 gmt 針,皮帶線好創眼

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 12:01 PM 發表

所以中伏
我又何嘗唔係比德國🇩🇪三色同潛艇鋼埋伏呢😂 買左就享受下啦

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-8 12:11 PM 發表

要收手喇…
今年入左四隻了…
今年鐵定唔買喇
隻ocean planet 好靚仔喎!叻外銀色都係我心頭好👍🏽。err..... 今年仲有廿幾日😂😂😂

引用:
原帖由 megarowa 於 2020-12-8 02:23 PM 發表

咁多位師兄,想問下所講既代理係L字定C字,其實係咪代訂,一直想搵隻144,謝謝
我搵果間係C朗,可以去網頁睇下仲有無你想要既,再唔係可以考慮c廿四。L字就唔知邊間了😓

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-10 11:30 AM 發表

搵到條配橙線膠帶配隻Sinn
我仲未得閒整短條鋼帶,想帶隻錶出街都唔得

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-10 12:38 PM 發表

代理買唔改帶
所以我話個代理做唔到野,佢得一個功能,就係以一個折左既價幫我訂貨,如果我直接向官方能用差唔多價錢買到的話,我唔會用佢

其實應該叫客戶到佢地店幫忙改

引用:
原帖由 fatlun 於 2020-12-10 05:37 PM 發表

邊間代理
時間X
咁使鬼同佢訂咩…
一尐服務都冇
咪就係佢囉,你拿埋張卡去佢店都有可能幫你整,但基本上佢真係預你自己整,吹脹

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]