• 瀏覽: 9,073
  • 回覆: 112
  • 追帖: 2
一到週末週日,總有一日會外出吃早餐,揀呢間只因1個人都會安排坐4人枱,夠晒貼心

沙嗲牛肉即食麵,麵質煮得爽彈好味

熟蛋配餐包,餐包賣相一般

吉列魚柳,魚柳落單即炸,上枱熱辣辣冬天最窩心。炒蛋夠滑,多士烘得又靚又脆

奶茶少奶依然夠滑,唔錯

多謝收看

我就站在布拉格黃昏的廣場 在許願池投下了希望
那群白鴿背對著夕陽 那畫面太美我不敢看

正喎

但好熟口面,大集團?

柄你
正呀😋😋

中意杯奶茶,香滑,個包如果加熱會比較好睇,沙爹牛肉睇落唔錯,可以加分

碎華?

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2020-12-5 11:35 AM 發表

一到週末週日,總有一日會外出吃早餐,揀呢間只因1個人都會安排坐4人枱,夠晒貼心

沙嗲牛肉即食麵,麵質煮得爽彈好味

多謝收看
是不是荳子冰室?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-12-5 11:36 AM 發表

正喎

但好熟口面,大集團?
連鎖店,鍾意佢人手足安排貼心,食物唔太差

引用:
原帖由 www9030 於 2020-12-5 11:43 AM 發表

正呀😋😋
食物選擇多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊富有綿羊 於 2020-12-5 11:45 AM 發表

中意杯奶茶,香滑,個包如果加熱會比較好睇,沙爹牛肉睇落唔錯,可以加分
奶茶比檸檬茶好,檸檬有苦澀味。個包預早焗定有回縮情況,麻麻。沙嗲牛肉真係唔錯😋

引用:
原帖由 莎偉栢看外 於 2020-12-5 11:55 AM 發表

碎華?
不是啊,碎華我本人麻麻

回覆 引用 TOP

好味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 apple_green 於 2020-12-5 11:57 AM 發表

是不是荳子冰室?
蘋果姐,不是啊,呢間係普通連鎖店

回覆 引用 TOP

正吖

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2020-12-5 12:11 PM 發表

奶茶比檸檬茶好,檸檬有苦澀味。個包預早焗定有回縮情況,麻麻。沙嗲牛肉真係唔錯😋
檸檬水有苦澀味,我現在都慢慢學識飲唔加糖,聽聞咁飲會有益
我都係比較中意飲奶茶,每日一杯奶茶,一杯檸水

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]