• 瀏覽: 12,906
  • 回覆: 71
+14
平時垃圾維也納酒店都係2百至幾4百,而家當香港人水魚,比人攞住把刀狂斬,真係一個黑心企業,還好我們據理力爭不會入住,最後有街道辦的領導人過來幫我們處理,然後還幫我們轉了去其他酒店,價錢200人仔一晚,現在內地的政府部門真的辦事效率高和真係為民服務,那個領導姓馮,真的是好領導

200人仔一晚 的那些酒店, 是不是很乾淨 ?

引用:
原帖由 yuu123 於 2020-12-6 02:25 PM 發表
200人仔一晚 的那些酒店, 是不是很乾淨 ?
做得隔離酒店基本乾淨

引用:
原帖由 ibmha6 於 2020-12-6 02:43 PM 發表

做得隔離酒店基本乾淨
但200酒店一定係舊左D

南山樓價高,酒店貴正常

貴極都吾可能750一晚,呢間酒店嘅周邊全部都係大排擋同舊樓,而且係橫街入面,平時約350一晚,重有維也納呢個品牌完全吾值咁貴

的確係飛擒大咬😾

引用:
原帖由 weisacmei 於 2020-12-6 04:10 PM 發表
的確係飛擒大咬😾
其實所有維也納酒店平時都好平,但一做隔離酒店就即刻升價,都理解的,做生意都賺錢,但貴得太離譜就是黑心企業,佢博D香港人因隔離吾敢出聲所以亂來,所以大家去到隔離酒店太貴而又吾值係可以找相關部門去幫助,而相關部門都會好樂意去幫我地

引用:
原帖由 ibmha6 於 2020-12-6 01:36 PM 發表
平時垃圾維也納酒店都係2百至幾4百,而家當香港人水魚,比人攞住把刀狂斬,真係一個黑心企業,還好我們據理力爭不會入住,最後有街道辦的領導人過來幫我們處理,然後還幫我們轉了去其他酒店,價錢200人仔一晚,現在內地的政府部門真的辦事效率高和真係為民服務,那個領導姓馮,真的是好領導
入住既時候唔係有得選擇酒店檔次的嗎、又話分高中低三個level嘅

我上星期都係南山嘅維也納, 人仔350一晚。點解會加左double?

唔洗返份牛工,返大陸隔好過等死

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 chauli1979 於 2020-12-6 05:13 PM 發表

入住既時候唔係有得選擇酒店檔次的嗎、又話分高中低三個level嘅
入住時沒有得選擇,一般價格在160至500不等,250至350最多

引用:
原帖由 kelcx 於 2020-12-6 05:13 PM 發表
我上星期都係南山嘅維也納, 人仔350一晚。點解會加左double?
不止double,係750或820,而家吾夠房所以坐地起價

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]