• 瀏覽: 3,310
  • 回覆: 38
本主題由 yycrab 於 2020-12-15 03:40 PM 提升
熱賣及精選
下星期仲信唔信會高返?
因為再下星期既報告,係禁堂食令既收視

兩套都好睇,點解收視會未如理想

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
東張西望收視唔錯
香港第三,澳門第二

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2020-12-15 01:22 AM 發表

東張西望收視唔錯
香港第三,澳門第二
仲高過踩過界2

使徒行者3其實好好睇,會令人期待劇情下部會發展成點,有時幾有刺激感,令人覺得好緊張。
除咗龐浩洋阿兜嘅坐館感情戲份同爆薛植仔嘅父子感情線,使徒行者3嘅劇情發展其實係會有令人想追看嘅衝勁。

引用:
原帖由 jhy0374 於 2020-12-15 05:34 AM 發表

使徒行者3其實好好睇,會令人期待劇情下部會發展成點,有時幾有刺激感,令人覺得好緊張。
除咗龐浩洋阿兜嘅坐館感情戲份同爆薛植仔嘅父子感情線,使徒行者3嘅劇情發展其實係會有令人想追看嘅衝勁。
同意
Cut 左兜洋感情戲坐館戲,爆seed 親子戲會更刺激
這二條綫好拖......

究竟全民造星3有幾多收視?

Hello !!!
引用:
原帖由 MiracleZone 於 2020-12-15 01:18 AM 發表

唔係嘛?!!!你要求係唔係太低呀?

用愛回家27.5點做指標, 
使徒得25.3點,踩過界2得22.3點
証明好多人睇完愛回家即刻熄機放棄睇膠劇

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2020-12-15 01:18 AM 發表

咁垃圾都話好

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-12-15 10:08 AM 發表

大台觀眾只需有D 熟悉演員出現下, 口UPUP 就收貨

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-12-15 10:08 AM 發表

你終於講返句人話
有蝗巨䗌做女二
套劇幾膠佢都當係神劇㗎

百科寫使徒3最高有26.3,算唔錯。

引用:
原帖由 jhy0374 於 2020-12-15 10:53 AM 發表

百科寫使徒3最高有26.3,算唔錯。
有蝗巨䗌最新整容樣睇
算唔錯

主題標籤 #踩過界
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]