• 瀏覽: 33,464
  • 回覆: 96
  • 追帖: 2
熱賣及精選
我會選擇布拉格

布拉格

引用:
原帖由 angrypupper 於 2020-12-17 11:15 AM 發表

布達佩斯
前年玩完斯洛伐克之後搭火車過去, 風景好靚建築好特別
可惜只短短留左4日, 好想再去多次留耐
羅馬尼亞的布加勒斯特

弗洛倫斯

奇怪冇人選巴黎,
我自己選Florence

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2021-3-21 06:49 PM 發表

奇怪冇人選巴黎,
我自己選Florence
巴黎唔差, 是我到歐洲的第一個城市, 可能剛到比個黑人欺負, 所以影響了心情.

佛多倫羅斯, 咁多人喜歡, 下次真系要認真感受下, 我只在舊城區走了一圈, 呆在河邊一, 小時,感覺地方不太大, 住了一天就離開. 

好靚呀

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-1-10 08:08 PM 發表

旅行就得坐言起行
2019 夏天
可以出遊之後第一時間要去睇下
同埋好想去Monaco睇F1

引用:
原帖由 numan123 於 2020-12-22 02:53 PM 發表

意大利來講,我都幾鍾意Florence. 去過兩次,有機會都想再去行吓
我都好鍾意, 成個城市好有感覺

引用:
原帖由 pinglap 於 2021-1-11 12:38 AM 發表

克羅地亞,大部份人都首選split而不是dubronvic, dubronvic其實不錯, 輸性價比.物價及住宿偏貴 

克羅地亞很多地方可以玩
我比較較喜歡Dubrovnik那種時空交錯的感覺, 3/2019

https://www.youtube.com/watch?v=-DitEAtjrWg&t=1186s&ab_channel=HAUSER

引用:
原帖由 pinglap 於 2021-3-22 05:06 PM 發表

巴黎唔差, 是我到歐洲的第一個城市, 可能剛到比個黑人欺負, 所以影響了心情.

佛多倫羅斯, 咁多人喜歡, 下次真系要認真感受下, 我只在舊城區走了一圈, 呆在河邊一, 小時,感覺地方不太大, 住了一天就離開. 
Florence 文化氣氛濃烈
小街很多, 東西很好吃
2015去住在靠近火車站的小酒店,老板好好人

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-3-26 11:15 AM 發表

我比較較喜歡Dubrovnik那種時空交錯的感覺, 3/2019

https://www.youtube.com/watch?v=-DitEAtjrWg&t=1186s&ab_channel=HAUSER
美境配音樂, Dubronvik,如果天氣好,屋頂一片紅, 海水靛藍, 比影片裡更美。

引用:
原帖由 pinglap 於 2021-3-26 10:11 PM 發表

美境配音樂, Dubronvik,如果天氣好,屋頂一片紅, 海水靛藍, 比影片裡更美。
我是2019年六月去dubronvik

引用:
原帖由 pinglap 於 2021-3-26 10:23 PM 發表

我是2019年六月去dubronvik
少發圖, 操作可能出了錯

附件

mmexport1616768382229.jpg(203.28 KB)

2021-3-26 10:28 PM

mmexport1616768387410.jpg(238.58 KB)

mmexport1616768340925.jpg(188.63 KB)

mmexport1616768328319.jpg(125.01 KB)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]