• 瀏覽: 12,999
  • 回覆: 100
影都冇, 有佢個衰樣全部剪走曬

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
熱賣及精選
總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
有件咁嘅事?
唔信

剪得好,袁偉豪嘅徐天堂比佢好太多太多。

引用:
原帖由 jhy0374 於 2020-12-18 06:50 PM 發表

剪得好,袁偉豪嘅徐天堂比佢好太多太多。
周柏豪好似冇讀過演藝訓練班

原本 3 有佢咩

引用:
原帖由 江門古天樂 於 2020-12-23 03:30 AM 發表

原本 3 有佢咩
https://www.orientalsunday.hk/劇情 ... n-謝可逸-plt-399402/2/

應該有, 唔通係探班咩

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
咁蝗臭魚啲戲份咪少好多?
臭魚班粉係咪好唔抵?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-12-18 06:27 PM 發表

事緣係咁

https://www.youtube.com/watch?v=6ZpDCVsGy-0
牆頭草,信佢都傻。

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2020-12-23 09:17 AM 發表

牆頭草,信佢都傻。
剪晒都唔影響劇情,証明此人可有可無,閒人一枚是也。

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2020-12-18 06:29 PM 發表

有件咁嘅事?
唔信
https://www.youtube.com/watch?v=DGezCbknWZg&feature=emb_logo
穿晒bowl喇,  大台講大話自己都唔夾口供 仲話佢客串

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-12-18 06:26 PM 發表

影都冇, 有佢個衰樣全部剪走曬
都想睇佢。不過上集結局話佢死唔去,去左泰國都好牽強。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
電視成日睇到佢唱歌

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2020-12-23 09:20 AM 發表

剪晒都唔影響劇情,証明此人可有可無,閒人一枚是也。
唔係, 應該是重拍了..........歡喜哥個助手角色成個比條2打6 replace左

TBB 特色
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]