• 瀏覽: 368
  • 回覆: 13
梅西對上一次係國際賽淘汰賽入波究竟係幾時?我唸極都唸唔到?對邊隊?

熱賣及精選
真係好辛苦,世足獎阿朗同美斯都輸呀。
係咪6比5打擊太大?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-12-20 12:20 PM 發表

係咪6比5打擊太大?
師兄幻想力豐富,連人地辛苦都知

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-12-20 12:20 PM 發表

係咪6比5打擊太大?
咁即是幾時?梅西鍾粉一定知

引用:
原帖由 a192 於 2020-12-20 12:19 PM 發表

梅西對上一次係國際賽淘汰賽入波究竟係幾時?我唸極都唸唔到?對邊隊?
咁要睇你計賽事先?

引用:

係咪6比5打擊太大?
講緊梅西
你睇唔明標題定點?

唔係耐到梅西迷都唔識答掛?

引用:
原帖由 a192 於 2020-12-20 12:19 PM 發表

2016年,美國隊,呢球係美c過去12年於國家隊淘汰賽唯一入球。🤭

引用:
原帖由 八寶粥 於 2020-12-20 08:20 PM 發表

2016年,美國隊,呢球係美c過去12年於國家隊淘汰賽唯一入球。🤭
梅西係無骨魚腩之王,一到淘汰賽對強隊自然無晒料到

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
引用:
原帖由 八寶粥 於 2020-12-20 08:20 PM 發表

而家d球皇咁易做?成世人國家隊淘汰賽入一球咁多

引用:
原帖由 a192 於 2020-12-20 09:58 PM 發表

而家d球皇咁易做?成世人國家隊淘汰賽入一球咁多
有名你叫,小組賽球王,淘汰賽例牌做軟腳蟹,記得有年歐聯,小組賽入十球,c朗小組賽入兩球,結果淘汰賽入得一兩球,比C朗反cap成為神射。

引用:

係咪6比5打擊太大?
真係好辛苦
係咪8比2大炒打擊太大?
睇見都覺得唏噓

引用:

係咪6比5打擊太大?
試下慢慢理解主題
亂衝真係冇用架

引用:

係咪6比5打擊太大?
又答非所問
睇見到唏噓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]