• 瀏覽: 128,228
  • 回覆: 2,042
  • 追帖: 8
本主題由 littleamy 於 2020-12-20 09:20 PM 設置高亮
現本版開一個吹水聊天室,供各會員有一個地方聚下腳,傾下偈,盡吹心中言,請善用。

吹水區沒有特別規定,唯需留意以下幾項,及需遵守總版規及本版版規:

1. 華語樂壇吹水聊天室由版主負責開帖;
2. 150頁一回;
3. 滿150頁後,請按檢舉通知版主開新帖;
4. 未開新帖前,大家可在舊帖繼續吹水,直至版主開設新帖為止;
5. 嚴禁會員自行開設吹水帖,違者將被移帖及扣分處理。
6. 因本版老少咸宜,故嚴禁任何成人話題;如有違者,一律扣分及屏蔽處理;屢犯者有可能會被禁言。

祝大家吹水愉快!

熱賣及精選
引用:
原帖由 littleamy 於 2020-12-20 09:19 PM 發表

現本版開一個吹水聊天室,供各會員有一個地方聚下腳,傾下偈,盡吹心中言,請善用。

吹水區沒有特別規定,唯需留意以下幾項,及需遵守總版規及本版版規:

1. 華語樂壇吹水聊天室由版主負責開帖;
2. 150頁一回;
3. 滿150頁後,請按檢舉通知版主開新帖;
4. 未開新帖前,大家可在舊帖繼續吹水,直至版主開設新帖為止;
5. 嚴禁會員自行開設吹水帖,違者將被移帖及扣分處理。
6 ...
多謝你, 小丸~
大家晚上好~

注意保暖~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 top11 於 2020-12-20 21:24 發表

多謝你, 小丸~
大家晚上好~

注意保暖~
11哥凍吾凍

引用:
原帖由 cherry8788 於 2020-12-20 09:25 PM 發表

11哥凍吾凍
好凍~
趁小豬佢地未mark低呢個帖~
係好機會可以觀察下~

從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 top11 於 2020-12-20 21:26 發表

好凍~
趁小豬佢地未mark低呢個帖~
係好機會可以觀察下~
放心啦

引用:
原帖由 cherry8788 於 2020-12-20 09:28 PM 發表

放心啦
你留意第一版有幾多個會員追帖, 或者分析到小豬佢地的去向~
@命運的齒輪 @齒輪的命運

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2020-12-20 21:29 發表

我知道

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 top11 於 2020/12/20 21:29 發表

呢D野我無乜興趣去理啦

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

走下一個又一個, 我愛你們, 但可惜已經太遲
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-12-21 12:27 AM 發表

呢D野我無乜興趣去理啦
無錯~
呢啲時候, 保暖最緊要~

我自問尊重別人那就好了

回覆 引用 TOP

大家早上好野好好野

引用:
原帖由 cherry8788 於 2020/12/21 05:49 發表

大家早上好野好好野
車車早晨

我是一條廢中

引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-12-21 09:56 發表

車車早晨
早輪出左未

引用:
原帖由 cherry8788 於 2020/12/21 10:06 發表

早輪出左未
腸粉一碟、燒賣四粒、熱奶茶, $28

我是一條廢中

引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-12-21 10:10 發表

腸粉一碟、燒賣四粒、熱奶茶, $28
今日可以露出

引用:
原帖由 cherry8788 於 2020/12/21 11:10 發表

今日可以露出
點解?

我是一條廢中

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]