• 瀏覽: 11,401
  • 回覆: 279
  • 追帖: 2
本主題由 yycrab 於 2020-12-30 05:42 PM 提升
投票啦!

投票項目 ( 多選 : 最多可選 4 項 , 截止時間為 2021-1-15 11:54 AM ) 參與人數 120

1. 認同譚嘉儀=林憶蓮接班人

14 (7.41%)

2. 唔認同譚嘉儀=林憶蓮接班人,Sandy好過嘉儀N倍!!!!!

24 (12.70%)

3. 認同鄭俊弘=張國榮接班人

15 (7.94%)

4. 唔認同鄭俊弘=張國榮接班人,哥哥好過Fred N倍!!!!!

33 (17.46%)

5. 咪笑死人啦!9唔8搭!!!

99 (52.38%)

6. 其他

4 (2.12%)

邊忽可以接班張國榮!?亂鳩咁噏!你有冇腦?

提示: 違規內容已被屏蔽
樓主作野都要有個譜, 級數差好多班

引用:
原帖由 藍西 於 2020-12-21 02:27 PM 發表

樓主作野都要有個譜, 級數差好多班
不過,當年林憶蓮都未係一線歌手,頂多二三線。

請樓主定義,咩叫「接班人」先?

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~
引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2020-12-21 03:03 PM 發表

不過,當年林憶蓮都未係一線歌手,頂多二三線。
好難講,二線頭就肯定,因為憶蓮唱歌、台風都獨樹一幟,其實話佢係一線歌手,亦無咩異意~

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~
唔好將鄭張放埋一齊啦,盞更多人討厭鄭

真係唔明點解會有人話呢件垃圾做哥哥接班人,佢憑乜嘢可以做到呢!😡😡😡

引用:
原帖由 keungkwokseto 於 2020-12-21 09:10 PM 發表

真係唔明點解會有人話呢件垃圾做哥哥接班人,佢憑乜嘢可以做到呢!😡😡😡
鄭既不羈的風,確似哥哥~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-12-21 09:13 PM 發表

鄭既不羈的風,確似哥哥~
唔係話佢冇唱功,但事實上台型同料子哥哥真係差好遠!!!

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2020-12-21 09:24 PM 發表

唔係話佢冇唱功,但事實上台型同料子哥哥真係差好遠!!!
唔係要鄭做張既copy cat,  而係鄭有一樣的潛質~

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-12-21 08:29 PM 發表

好難講,二線頭就肯定,因為憶蓮唱歌、台風都獨樹一幟,其實話佢係一線歌手,亦無咩異意~
Sandy成功攻台,點都唔算二線啦!最多佢有D歌唔夠大路.

回香港人鼓掌:
但Fred到依家都紅唔起呢!

譚嘉儀只係唱得好過菊梓喬,其實佢只係一般貨色,唱live好唔夠氣.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]